Σταύρος Ψυχάρης: Θλίψη και συγκίνηση στην κηδεία του

Το τελευταίο αντίο λένε συγγενείς, φίλοι και εκπρόσωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου στον εκδότη Σταύρο Ψυχάρη. Η κηδεία του τελείται στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών μέσα σε κλίμα θλίψης και οδύνης.

Ο Σταύρος Ψυχάρης άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη σε ηλικία 77 ετών στο σπίτι του στο Πόρτο Ράφτη, όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια.

κηδεία Σταύρου Ψυχάρη

Ο γιος του, Ανδρέας Ψυχάρης, αποχαιρέτησε τον πατέρα του με μια ανάρτηση στα social media γράφοντας: «Αντίο αγαπημένε μου πατέρα. Μπορεί να έφυγες, αλλά η αγάπη σου, οι συμβουλές σου και τα μαθήματα ζωής που μου έμαθες, θα με συντροφεύουν πάντα. Σε ευχαριστώ».

κηδεία Σταύρου Ψυχάρη

Κοντά στην οικογένεια του εκλιπόντος, τη σύζυγό του, Χρίστινα Τσούτσουρα με τις κόρες τους Χριστίνα και Σοφία, τους γιους του, Παναγιώτη και Ανδρέα, τα εγγόνια του, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων οι ποινικολόγοι Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Σάκης Κεχαγιόγλου,  η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου, καθώς και πολλά μέλη της δημοσιογραφικής οικογένειας. Στεφάνια απέστειλαν πολιτικοί, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, μέσα ενημέρωσης.

Κηδεία Σταύρου Ψυχάρη

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ