Στάθης Παναγιωτόπουλος: Κλήθηκε σε συμπληρωματική απολογία για τα «ροζ» βίντεο – Τα νέα στοιχεία

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος κατηγορείται για τη δημοσίευση στο διαδίκτυο «ροζ» βίντεο με πρώην συντρόφους του, χωρίς την συγκατάθεσή τους.

Ο παρουσιαστής κλήθηκε σήμερα σε συμπληρωματική κατάθεση από την ανακρίτρια Θεσσαλονίκης για την μία από τις δύο περιπτώσεις, για τις οποίες είχε συλληφθεί πέρυσι την περίοδο των Χριστουγέννων, όταν είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του σε βαθμό κακουργήματος. Σημειώνεται ότι για την άλλη υπόθεση παραπέμφθηκε με βούλευμα να δικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, καθώς προέκυψαν από την έρευνα νέα στοιχεία που αφορούν στη δημοσιοποίηση 20 φωτογραφιών προσωπικού χαρακτήρα, η ανακρίτρια κάλεσε εκ νέου τον Στάθη Παναγιωτόπουλο σε απολογία, με τον ίδιο να αρνείται ότι τις δημοσιοποίησε εκείνος. Όταν κλείσει κι αυτός ο φάκελος, η υπόθεση θα εισαχθεί στο αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο, το οποίο θα αποφανθεί για την παραπομπή του ή όχι σε δίκη.

Ο 58χρονος παρουσιαστής, ο οποίος είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, είχε καταδικαστεί τον περασμένο Φεβρουάριο από το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για ανάλογη διαρροή «ροζ» βίντεο -πρόκειται για την πρώτη από τις συνολικά τρεις υποθέσεις που πήραν τον δρόμο της Δικαιοσύνης- και είχε καταδικασθεί σε φυλάκιση 5 ετών.

Κατά της παραπάνω απόφασης, όμως, ασκήθηκε έφεση από εισαγγελέα, με το σκεπτικό ότι η υπόθεση θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και άρα να παραπεμφθεί σε ανώτερο δικαστήριο, όπως κι έγινε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ