Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η χυδαία ανάρτησή του για ένα από τα ροζ βίντεο

Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη διαδικτυακή δράση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Η εκπομπή “LIVE NEWS” παρουσίασε μία χυδαία ανάρτηση του παρουσιαστή με το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε σε ιστοσελίδα με ελληνικούς οίκους ανοχής.

“Αυτό το μ… γλεντάω αυτόν τον καιρό. Ελπίζω να σας αρέσει” γράφει ο Στάθη Παναγιωτόπουλος στην αισχρή δημόσια ανάρτησή του, την οποία συνοδεύει με μια φωτογραφία με ημερομηνία 21 Μαρτίου του 2021 και εγγραφή στην ιστοσελίδα από το 2019.

Στάθης Παναγιωτόπουλος

Στάθης Παναγιωτόπουλος: “Αντικείμενο άλλης επιστήμης και όχι της νομικής η συμπεριφορά του” λέει ο δικηγόρος του παρουσιαστή

Ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, Γιώργος Δακουράς, μιλώντας ζωντανά στο “LIVE NEWS”, υπογράμμισε ότι ο πελάτης του έχει συνειδητοποιήσει τη βαρύτητα των πράξεών του και την απαξία τους, προσθέτοντας ότι χαρακτηρίζει ως «μαύρη σελίδα» στη ζωή του την περίοδο που δημοσιοποίησε τα σχετικά βίντεο.

«Αυτή η μαύρη περίοδος δεν χαρακτηρίζει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο» συμπλήρωσε ο κ. Δακουράς, υπογραμμίζοντας ότι οι αναρτήσεις έγιναν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή της ζωής του, αν και τα σχετικά βίντεο υπήρχαν στην κατοχή του πριν από αρκετά χρόνια.

«Η αποκλίνουσα αυτή συμπεριφορά του Στάθη Παναγιωτόπουλου είναι αντικείμενο άλλης επιστήμης και όχι της νομικής» συμπλήρωσε ο κ. Δακουράς, τονίζοντας ότι δεν σκοπεύει ο πελάτης του να ζητήσει ακαταλόγιστο ή μειωμένο καταλογισμό των πράξεών του».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ