Στάθης Άνθης: Εγκληματική ενέργεια “βλέπει” η οικογένειά του – Τι λέει ο πατέρας του

Εγκληματική ενέργεια βλέπει πίσω από τον θάνατο του γιου του ο πατέρας του Στάθη Άνθη, η σορός του οποίου εντοπίστηκε πολύ κοντά στο ξενοδοχείο όπου εργαζόταν στη Μεγάλη Βρετανία. Η οικογένειά του ήλπιζε μέχρι την τελευταία στιγμή τελικά όμως η σορός που είχε ανασυρθεί στις 13 Απριλίου στον κόλπο Bigbury, στα νότια της χώρας, ανήκει στον 33χρονο Έλληνα, Στάθη Άνθη, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 8 Μαΐου.

Από την πρώτη στιγμή η οικογένειά του μιλούσε για εγκληματική ενέργεια και όχι για ατύχημα ή για αυτοκτονία. Απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου του αναμένεται να δώσει το πόρισμα του Βρετανού ιατροδικαστή, όμως ήδη η οικογένεια έχει αποστείλει αίτημα μεταφοράς της σορού στην Ελλάδα ώστε να γίνει η εξέταση της σορού και από τις ελληνικές Αρχές.

Ο Βασίλης Άνθης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, είπε: “Ήλπιζα, είχα μια μικρή ελπίδα ότι ίσως να μην είναι αυτός, αλλά, όπως αποδείχτηκε, δυστυχώς είναι αυτός. Το παιδί μου ήταν ένα χαμογελαστό παιδί, το οποίο είχε όρεξη για ζωή, δεν υπάρχει περίπτωση να αυτοκτόνησε. Να πέσει στη θάλασσα ένας δεινός κολυμβητής, να πνιγεί; Πώς;”.

Ο νεαρός Έλληνας εργαζόταν σε ξενοδοχείο ως σερβιτόρος, όμως εξαιτίας της πανδημίας το προσωπικό ήταν τους τελευταίους μήνες σε καραντίνα μέχρι το ξενοδοχείο να επαναλειτουργήσει. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι η σορός του Στάθη Άνθη είναι η τρίτη σορός μέσα σε λίγους μήνες που ανασύρεται από τα νερά του κόλπου, ενώ δύο από τις τρεις σορούς σχετίζονται με το ξενοδοχείο στο οποίο εργαζόταν ο 33χρονος Έλληνας.

“Σε αυτό το μέρος εκεί έχουν βρεθεί τρία πτώματα μέχρι τώρα, συμπεριλαμβανομένου και του γιου μου. Ο πρώτος ήταν σεξ του ξενοδοχείου” πρόσθεσε ο πατέρας του Στάθη Άνθη.

Πληροφορίες μας λένε ότι έχει πάει ειδικό κλιμάκιο από τα κεντρικά που αποδεικνύει αυτόματα ότι δεν το θεωρούν μια υπόθεση απλής εξαφάνισης, απλού ατυχήματος, απλής αυτοκτονίας, Γιώργος Τσούκαλης, ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας του 33χρονου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ