Στα τυφλά πυροβόλησε ο Κόλα

Στα τυφλά πυροβόλησε ο Κόλα

15 μέτρα απόσταση είχαν μεταξύ τους οι Αλβανοί κακοποιοί, Μάριαν Κόλα και Ίλιρ Κούπα, όταν προσπάθησαν να διασχίσουν το δάσος. Μπροστά προχωρούσε ο Κόλα και πίσω ο Κούπα, ενώ ανά 20 μέτρα, σταματούσαν την πορεία τους για να ακούσουν με προσοχή προκειμένου να προστατευθούν από ενδεχόμενη ενέδρα. 

Όταν έφτασαν κοντά στην ενέδρα της αστυνομίας, ο Μάριαν Κόλα, άκουσε κάτι, γύρισε λίγο πίσω και πυροβόλησε 4 φορές στα τυφλά. Μία από τις σφαίρες, βρήκε και τραυμάτισε τον άτυχο Εκαμίτη στο πόδι.

Εν τω μεταξύ, στην Αστυνομική διεύθυνση Ιωαννίνων, βρίσκεται η οικογένεια του τραυματισμένου Εκαμίτη. Πιο συγκεκριμένα, εκεί είναι η μητέρα του, ο πατέρας του και ο αδερφός του ο οποίος είναι δόκιμος αστυφύλακας. 

Ο Ανδρέας Παπιγκιώτης, Αστυνομικός διευθυντής των Ιωαννίνων είναι μαζί τους από την πρώτη στιγμή, όπου τους έδωσε πληροφορίες για την επιχείρηση. 

Αυτή την ώρα στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα, επισκέπτεται τον άτυχο Εκαμίτη ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Δημήτρης Τσακνάκης, μαζί με τον διοικητή των ΕΚΑΜ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ