Σπάζουν και κλέβουν ταξί στην Ξάνθη

Σπάζουν και κλέβουν ταξί στην Ξάνθη

Μέσα σε μόλις μια εβδομάδα καταγράφηκαν τρεις επιθέσεις σε ταξί της Ξάνθης, με τους δράστες, που παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστοι και φυσικά ασύλληπτοι, να ακολουθούν την ίδια τακτική σε όλα τα κρούσματα που έχουν καταγραφεί.

Σπάζοντας το τζαμάκι της πίσω πόρτας μπαίνουν μέσα στο ταξί αναζητώντας χρήματα και αντικείμενα αξίας ενώ σε πολλές των περιπτώσεων αφαιρούν ακόμη και προσωπικά έγγραφα των οδηγών ταξί, προκαλώντας τους πονοκέφαλο για την επανέκδοσή τους. 

Το τελευταίο κρούσμα καταγράφηκε στην ίδια περιοχή με προηγούμενες επιθέσεις και πιο συγκεκριμένα λίγο μετά τις 5.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου επί της οδού Αντιοχείας. Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε από τις τελευταίες επιθέσεις ο Συνεταιρισμός Ταξί – Eurotaxi Ξάνθης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εφιστούσε την προσοχή στους οδηγούς ταξί ενώ παράλληλα τους ζητούσε να μην αφήνουν χρήματα, αντικείμενα αξίας ή προσωπικά έγγραφα εντός των οχημάτων τους.

Κάτι που έπραξε το τελευταίο θύμα των κατά συρροή δραστών, ο οποίος δεν είχε αφήσει τίποτα πολύτιμο μέσα στο ταξί του με αποτέλεσμα οι δράστες να φύγουν άκαρποι, αφήνοντας φυσικά σπασμένο το τζάμι του αυτοκινήτου.  

 

Πηγή: thrakitoday.com

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ