Σπάρτη: Ληστές “χτύπησαν” σπίτι για 22η φορά – “Πήραν μέχρι και τις χαρτοπετσέτες”

Ληστές “χτύπησαν” για 22η φορά ένα συγκεκριμένο σπίτι στην Τραπεζόντη της Σπάρτης, με τους ιδιοκτήτες να δηλώνουν αγανακτισμένοι από τις συνεχείς κλοπές.

Όπως κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης της κατοικίας, έλειψαν από το σπίτι για τρεις ώρες και όταν επέστρεψαν διαπίστωσαν ότι ληστές είχαν εισβάλει ξανά στον χώρο. “Μέχρι στιγμής έχουν πάρει 4-5 πλυντήρια, καμία 10αρια ψυγεία, τηλεοράσεις”, δηλώνει στην κάμερα του flynews.

Ο ίδιος είναι κάτοικος Αθηνών και επισκέπτεται συχνά την Τραπεζοντή, αλλά πλέον δηλώνει ότι δεν έχει άλλες αντοχές, καθώς μέχρι σήμερα, οι δράστες δεν έχουν συλληφθεί.

Προσπαθώντας να αποφύγει την επανάληψη ανάλογων περιστατικών, τοποθέτησε τσίγκους στα παράθυρα και τις πόρτες της οικίας, δίχως αυτό να σταθεί αρκετό, για να αποτρέψει τους διαρρήκτες.

“Είναι 22η φορά που κλέβουν το σπίτι. Δεν είναι μία, ούτε 15. Μπαίνουν μέσα και παίρνουν μέχρι και τις χαρτοπετσέτες”, αναφέρει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού. Εξηγεί ότι “έχουμε πάει στην αστυνομία ξανά και ξανά και δεν γίνεται τίποτα. Κλέβουν και το ρεύμα”.

Δείτε το αποκαλυπτικό video του Fly:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ