Σοβαρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη

Σοβαρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη

Τροχαίο ατύχημα με έναν τραυματία σημειώθηκε πριν από λίγο στη διασταύρωση Ευκαρπίας της περιφερειακής οδού στη Θεσσαλονίκη.

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με αποτέλεσμα το ένα από αυτά να καταλήξει πάνω σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού. Λίγα λεπτά μετά το συμβάν στο σημείο έφτασε ο πατέρας του νεαρού οδηγού που εμπλέκεται στο ατύχημα, ο οποίος πιάστηκε στα χέρια με έναν από τους μάρτυρες του συμβάντος.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Άντρες του τμήματος ασφάλειας Πολίχνης, της άμεσης δράσης και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. χρειάστηκε να επέμβουν για να επιβάλλουν την τάξη καθώς συγγενείς και φίλοι της μίας εκ των δύο πλευρών που εμπλέκονται στο ατύχημα επιτέθηκαν με ύβρεις εναντίον της άλλης.

Ένας από τους παρευρισκόμενους έχασε την ψυχραιμία του και κινήθηκε εναντίον αυτοπτών μαρτύρων. Ένας αστυνομικός επιχείρησε να τον αποτρέψει και δέχτηκε τις ύβρεις του. Ο δράστης αμέσως μετά επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και αποχώρησε. Αυτή την ώρα πραγματοποιούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. 

 

Πηγή: thestival.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ