Σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη: Ασθενοφόρο προσέκρουσε σε δέντρο

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη περίπου στις 9 το πρωί όταν το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Κισάμου στην Κρήτη ενώ κινείτο στον δρόμο Καλουδιανών – Χρυσισκαλίτισσας εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να προσκρούσει με σφοδρότητα πάνω σε ένα ελαιόδεντρο.

Το τροχαίο συνέβη στο ύψος του χωριού Ποταμίδα  υπό συνθήκες που ερευνώνται από τις αστυνομικές αρχές και ενώ οι διασώστες του Κ.Υ. Κισάμου πήγαιναν σε χωριό για να παραλάβουν μια ηλικιωμένη γυναίκα.

ασθενοφόρο-τροχαίο

Μέσα στο ασθενοφόρο εγκλωβίστηκε το πλήρωμα των διασωστών που αποτελείτο από έναν γιατρό και τον οδηγό και στο σημείο μετέβησαν 4 πυροσβέστες από την Π.Υ. Κισάμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, και οι δύο απεγκλωβίστηκαν με τον γιατρό να φέρει τραύματα τα οποία χαρακτηρίζονται ως ελαφρά.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.