Τα βασικά σημεία του άρθρου
- Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης σε περιοχή του δήμου Ερέτριας στην Εύβοια.
- Αυτοκίνητο που οδηγούσε 17χρονος έφυγε εκτός δρόμου και καρφώθηκε σε μάντρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα πόδια και να διακομιστεί στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.
- Ο ανήλικος ήταν κάτοχος διπλώματος και είχε πάρει το αυτοκίνητο συγγενικού του προσώπου, αλλά οδηγούσε χωρίς συνοδό όπως επιβάλλει ο κώδικας κυκλοφορίας.
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (20/10) σε περιοχή του δήμου Ερέτριας στην Εύβοια.
Σύμφωνα με το eviaonline, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους αυτοκίνητο που οδηγούσε 17χρονος έφυγε εκτός δρόμου και καρφώθηκε σε μάντρα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός στα πόδια.
Στο σημείο έφτασε άμεσα η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον νεαρό στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.
Ο 17χρονος που είχε πάρει το αυτοκίνητο συγγενικού του προσώπου ήταν κάτοχος διπλώματος, αλλά οδηγούσε χωρίς συνοδό όπως επιβάλλει ο κώδικας κυκλοφορίας.