Σούρλας: Ο ψευτογιατρός εξέταζε επί ώρες ασθενείς μέσα σε μοναστήρι – ΒΙΝΤΕΟ

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε ο δικηγόρος Στέλιος Σούρλας που είχε συναντήσει τον γιατρό-μαϊμού εξαιτίας ενός συγγενικού του προσώπου.

Όπως σημείωσε ο δικηγόρος, όταν συναντήθηκε για πρώτη φορά μαζί του “μου δημιουργήθηκαν αμφιβολίες τεράστιες και ερωτήματα μεγάλα όσον αφορά την επιστημονική του κατάρτισή του. Ήταν εντελώς αντιεπιστημονικά αυτά που έλεγε, δεν έστεκαν, δεν πατούσαν πουθενά”.

“Μετέφερα συγγενικό πρόσωπο στο μοναστήρι των Αγίων Ταξιαρχών στο Πήλιο κατόπιν συστάσεως πελάτισσάς μου, κι εκεί εξέταζε, είχε ουρά αρκετά άτομα, δυο τρεις ώρες περιμέναμε στην ουρά είχε ένα δωμάτιο παραχωρημένο από το μοναστήρι ως ιατρείο κι εκεί εξέταζε. Όταν του έδωσα το CD της μαγνητικής, είπε κάτι, που αν ακούσει αυτά ένας χειρουργός ή ένας ορθοπεδικός θα γελούσε, ότι θα βάλει κάτι σιδεράκια ανάμεσα στους σπόνδυλους για να αποσυμφορήσει τους σπόνδυλος, και ότι είναι πρωτοποριακή μέθοδος που υπάρχει στην Ελβετία και δεν υπάρχει εδώ και κάτι τέτοια” πρόσθεσε για την πρώτη επαφή του με τον 47χρονο που υποδυόταν τον γιατρό.

“Αυτό που έκανα σε πρώτη φάση ήταν να προτρέψω το συγγενικό πρόσωπο και την πελάτισσα να του δώσει χρήματα. κατόπιν προσπάθησα να βρω το βιογραφικό του, συνηθίζω να το κάνω, δεν υπήρχε βιογραφικό, ούτε τίποτα. Είχα σοβαρές ενδείξεις και όχι αποδείξεις για να τον καταγγείλω και σε κάθε περίπτωση είχε εξαφανιστεί, και όταν τον αναζητούσα στο τηλέφωνο είχε εξαφανιστεί. Έπειτα από τρεις μήνες, κάπου το Οκτώβριο μάθαμε ότι είχε ένα σοβαρό τροχαίο στην Ιταλία και είχε εξαφανιστεί… Αυτό που λέει για το Άγιον όρος είναι αλήθεια, έχω πληροφορίες που διασταυρώνουν ότι όντως είχε επαφές με ένα παραβατικό μοναστήρι, ψεύδεται όσον αφορά στην περίπτωση της πελάτισσάς μου όταν αναφέρει ότι το έκανε σε ασθενείς που βρίσκονταν σε τελικό στάδιο, καθότι η πελάτισσά μου δεν ήταν σε τελικό στάδιο ενώ τώρα βρίσκεται. Τελευταίες ώρες έρχονται στο γραφείο μου αρκετές υποθέσεις που μελετώ και τις επόμενες ώρες θα έχω περισσότερα στοιχεία να μιλήσω. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η απάτη είναι κακουργηματική”.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ