Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον ιερέα: Βίαζε την ανήλικη μετά την εξομολόγηση – “Είναι αθώος” φώναζε η κόρη του

Προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Τρίτης ζήτησε και έλαβε ο 37χρονος ιερέας που κατηγορείται για τον βιασμό ενός ανήλικου κοριτσιού στον Άγιο Παντελεήμονα. Η υπόθεση που αποκάλυψε πρώτο το enikos.gr, έχει προκαλέσει νέο σοκ στην κοινή γνώμη.

Ο ιερέας οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, χωρίς συνοδεία δικηγόρου. Μαζί του, όμως, ήταν η κόρη του η οποία άρχισε να φωνάζει ότι ο πατέρας της είναι αθώος. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η κόρη του 37χρονου βρισκόταν έξω από το κτίριο 9. Όταν αντιλήφθηκε την παρουσία δημοσιογράφων στον χώρο, φώναξε “ο πατέρας μου είναι αθώος, είναι αθώος, ποιος σας ειδοποίησε να έρθετε εδώ;”.

Η Δικαιοσύνη κινήθηκε ταχύτατα μετά την καταγγελία του κοριτσιού στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, τον περασμένο Νοέμβριο. Ο εισαγγελέας πρωτοδικών Νίκος Στεφανάτος, ο οποίος χθες παρέλαβε την προανακριτική δικογραφία, λόγω της σοβαρότητας των  κατηγοριών και της ύπαρξης ανήλικου θύματος κινήθηκε ταχύτατα.

Μελέτησε άμεσα το υλικό και προχώρησε στην άσκηση ποινικής δίωξης για τα εξής αδικήματα: Βιασμό, κατάχρηση σε ασέλγεια, αποπλάνηση ανηλίκου και πορνογραφικό υλικό. Αμέσως εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του 37χρονου και συνελήφθη σήμερα το πρωί.

Οι αρχές διερευνούν το ενδεχόμενο ο ιερέας να έχει προχωρήσει στην κακοποίηση και άλλων παιδιών.

ιερέας βιασμός

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του βιασμού

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το enikos.gr, ο 37χρονος ιερέας είναι πατέρας και τις ασελγείς πράξεις φέρεται να τις έκανε στο αυτοκίνητο, στο κατηχητικό αλλά και μετά την εξομολόγηση, όπως προκύπτει από την 16σελιδη κατάθεση του παιδιού.

Το τμήμα ανηλίκων ερευνούσε με μυστικότητα τις τελευταίες 10 ημέρες την υπόθεση έπειτα από την καταγγελία που έκαναν οι γονείς του παιδιού. Το κοριτσάκι εξετάστηκε από ιατροδικαστή και μετά το τέλος της προανάκρισης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος ιερέας διατηρούσε πολύ στενές επαφές με την θεία του παιδιού και μέσω αυτής γνώρισε την 12χρονη, την οποία κακοποίησε σεξουαλικά. Ο εφιάλτης της ανήλικης φέρεται να ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2019, λίγο πριν κλείσει τα 13, και συνεχίστηκε έως τον Ιούνιο του 2020. Τότε, το κορίτσι βρήκε τη δύναμη και έφυγε. Εξαφανίστηκε, όμως ο ιερέας-τέρας συνέχισε να την αναζητά, στέλνοντάς της συνεχώς μηνύματα.

ιερέας

Το παιδί αποκάλυψε στους γονείς του τι συνέβη και αυτοί απευθύνθηκαν αμέσως στην Αστυνομία.

Πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι πάνω στον ιερέα βρέθηκε ένα USB, το οποίο εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ έγινε έρευνα και στο σπίτι του, όπου σε έναν σκληρό δίσκο βρέθηκε πορνογραφικό υλικό. Μάλιστα, ο 37χρονος φέρεται να ανάγκαζε την ανήλικη να του στέλνει άσεμνες φωτογραφίες και ανάλογες φωτογραφίες τις έστελνε και ο ίδιος.

Η ανήλικη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και κάθε φορά που ακούει το όνομα του ιερέα λιποθυμάει και κλαίει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ