Σοκαριστικός ξυλοδαρμός γυναίκας από τον σύντροφό της

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με τον σοκαριστικό ξυλοδαρμό γυναίκας από τον σύντροφό της. Την άγρια κακοποίησή της κατέγραψε η ίδια η κοπέλα με το κινητό της τηλέφωνο. Αρχικά το βίντεο, το οποίο ανέβηκε στον λογαριασμό της στο Ιnstagram, τη δείχνει να καταγράφει τους μώλωπες που έχει σε όλο της το κορμί, ενώ την ίδια στιγμή κλαίει με λυγμούς. Κάποια στιγμή ακούγεται ο σύντροφός της να φωνάζει επίμονα “Με ποιον μιλάς;”, με τη γυναίκα να του ζητά κλαίγοντας να την αφήσει ήσυχη.

Σε εκείνο το σημείο ο άνδρας μπαίνει μέσα στο δωμάτιο και την χτυπά με γροθιά στο πρόσωπο. Η κοπέλα αιμόφυρτη πηγαίνει στο μπάνιο, με τον σύντροφό της να την ακολουθεί και να φωνάζει ξανά “Με ποιον μιλάς;”. Η γυναίκα αιμορραγεί από το στόμα και κλαίει, ενώ του ζητά πάλι να την αφήσει ήσυχη. Τότε ακούγεται εκείνος να της λέει “συγγνώμη, συγγνώμη”.

Πρόκειται για την πιο συνηθισμένη αντίδραση των ανδρών που κακοποιούν τις συντρόφους τους. Πρώτα τις ξυλοκοπούν άγρια και μετά όταν τις βλέπουν αιμόφυρτες, γεμάτες μελανιές, με μαυρισμένα μάτια, ζητούν συγγνώμη μέχρι την επόμενη φορά. Και αυτό μπορεί να επαναλαμβάνεται για μήνες, για χρόνια μέχρι το θύμα να βρει τη δύναμη να καταγγείλει τον θύτη είτε μόνο του που είναι πολύ δύσκολο, είτε με τη βοήθεια κάποιου άλλου.

Το enikos.gr αποφάσισε να μην δημοσιεύσει το σοκαριστικό βίντεο, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο προκαλώντας ήδη θύελλα αντιδράσεων, επειδή περιέχει πολύ σκληρές εικόνες. Παράλληλα, σέβεται την επιθυμία της γυναίκας που στη συνέχεια ζήτησε – με νέο story στο Instagram – από όλους που το είχαν ανεβάσει στα social media να το αποσύρουν για χάρη του παιδιού της. Ανέφερε επίσης ότι το επίμαχο βίντεο, αλλά και τα υπόλοιπα που δείχνουν την κατ’ επανάληψη κακοποίησή της από τον σύντροφό της βρίσκονται στα χέρια των Αρχών. “Ξέρω πόσο έντονο είναι, εγώ το ζούσα, αλλά έχω ένα παιδί και θέλω αυτό να γίνει σεβαστό, για χάρη της ψυχής του και μόνο”, έγραψε μεταξύ άλλων, σημειώνοντας ότι πλέον ο σύντροφός της έχει φύγει από το σπίτι.

Σε άλλη ανάρτησή της σημείωσε επίσης ότι “η οικογένειά μου δεν προσπαθεί να συγκαλύψει τίποτα, απλά κάνουμε αυτό που μας λένε οι αρμόδιοι…”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ