Σοκαριστική μαρτυρία κατά Λιγνάδη: Δεν μπορούσα να αντιδράσω, με κακοποίησε – ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, οι μάρτυρες που έχουν καταγγείλει επίσημα τον Δημήτρη Λιγνάδη, όπως προκύπτει από την δικογραφία, δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, ωστόσο αμφότεροι αποδίδουν ένα συγκεκριμένο προφίλ στον κατηγορούμενο.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, από την κατάθεση του ενός θύματος προκύπτει ότι, οι δυο τους – όπως αναφέρει – είχαν σχέσεις όχι ολοκληρωμένες. Μιλά για το ταξίδι που είχαν κάνει οι δύο άνδρες αλλά και τον βιασμό του σε ξενοδοχείο στην Επίδαυρο. «Πήγαμε σε ένα ξενοδοχείο στην Επίδαυρο. Ήμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι και φορούσα μόνο ένα σορτσάκι και το εσώρουχό μου. Εκείνος ξαφνικά με ακινητοποίησε. Με τα χέρια του κρατούσε δυνατά τα πόδια μου. ήταν χειροδύναμος. Δεν μπορούσα να αντιδράσω, ούτε να αντισταθώ. Με κακοποίησε.», υποστηρίζει όντας τότε παιδί 17 ετών. Σήμερα είναι 23 ετών άνδρας με καταγωγή από την Αίγυπτο και ζει στη χώρα μας πολλά χρόνια.

Η περιγραφή του στην κατάθεση είναι σοκαριστική. Λέει ότι μετέπειτα, όταν έμαθαν οι γονείς του κάποια πράγματα αντιμετωπίστηκε πολύ άσχημα. Βρήκε καταφύγιο στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη γιατί δεν είχε πουθενά άλλου να μείνει. Έβλεπε ωστόσο κι άλλα ανήλικα παιδιά να μπαινοβγαίνουν και τότε ήταν που έκοψε οριστικά τις επαφές μαζί του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ