Σοκαριστική εξομολόγηση από τον «πατέρα Δημήτριο» του “Καφέ της Χαράς” για γνωστό σκηνοθέτη

«Μου ζητούσε να ουρήσω σε κάποια γωνία λέγοντας τον μονόλογο» αποκαλύπτει για γνωστό σκηνοθέτη ο ηθοποιός Καμιτσάκης, μιλώντας στη Φαίη Σκορδά για το περιστατικό απρεπούς συμπεριφοράς που δέχτηκε στο πλαίσιο δοκιμαστικού για ταινία.

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός που έγινε γνωστός ευρύτερα από τον ρόλο του ως «πατέρα Δημήτριου» στο Καφέ της Χαράς, «έτυχε στα γυρίσματα να αναφερθεί, να μιλήσουμε, να ακούσω το όνομα και ρωτάω τον Χάρη, του λέω “ποιο είναι το όνομα;”, μου λέει το όνομα και είπα έζησα κι εγώ αντίστοιχο περιστατικό. Εγώ το διαχειρίστηκα γιατί είχα τα αντανακλαστικά να μπορέσω να το προσπεράσω».

Συνέχισε λέγοντας «έγινε το 2017, είχα κάποια μικρή εμπειρία, αλλά ήμουν στα τελειώματα της σχολής, πήγα στην ακρόαση, μας έλεγε ότι ήταν για την ταινία “Φρανκενστάιν”. Αυτή η ταινία ακουγόταν πολύ καιρό, δεν ξέρω, την τράβαγε από τα μαλλιά… Στην ακρόαση μου ζητήθηκε να πω τον μονόλογο και μετά με κάποιο, έμμεσο τρόπο ζητούσε να γδυθώ, ή να αυνανιστώ, ή να ουρήσω σε κάποια γωνία, λέγοντας τον μονόλογο… Μια συνθήκη που δεν έστεκε πουθενά, στα καλά καθούμενα να μου ζητούν κάτι τέτοιο που δεν έβγαζε κανένα νόημα. Άκουσα τι μου λέει, άκουσα το ζητούμενο, δεν έδωσα σημασία, δεν με ανάγκασε σώνει και ντε να τα βγάλω αλλά μου έδινε συνεχώς αυτήν την επιλογή. Παίρνεις την απόφαση και λες δεν θα το κάνω. Τελείωσε η ακρόαση και έφυγα».

Όπως είπε τον ξαναείδε αυτόν τον άνθρωπο: «Έτυχε να με πάρει κάποιο τηλέφωνο να πάμε για καφέ να μιλήσουμε για τη δουλειά, έπειτα από κάποιους μήνες. Πήγα στον καφέ, συνέχισα να ακούω πράγματα που δεν έβγαζαν κανέναν νόημα. Νομίζω ότι ο καφές ήταν το κερασάκι στην τούρτα, κατάλαβα ότι αυτός ο άνθρωπος δεν ξέρω αν θέλει όντως να δουλέψει ή κάτι άλλο. Όλο αυτό ήταν η παγίδα να το πω; Δεν ξέρω, όλο ήταν με έμμεσο τρόπο σαν να σου πετάει το μπαλάκι σ’ εσένα κατά κάποιον τρόπο. Το δύσκολο είναι πώς βγαίνεις και το λες αυτό! Εγώ δεν βίωσα κάτι τόσο σοβαρό που βίωσαν άλλα παιδιά που είναι ακόμη πιο δύσκολο να βγουν να το πουν» τόνισε ο Απόστολος Καμιτσάκης και υπογράμμισε: «Θα πρέπει να βγούμε να μιλήσουμε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ