Σοκαριστικές εικόνες από το 409 πρώην στρατιωτικό νοσοκομείο Πατρών – ΦΩΤΟ

Οι εικόνες που αντικρίζει κανείς στο 409 πρώην στρατιωτικό νοσοκομείο Πατρών σοκάρουν. Τοίχοι που ξεφλουδίζουν, παράθυρα με ξηλωμένα κουφώματα, τουαλέτες σε άσχημη κατάσταση, σκουπίδια στους διαδρόμους και άλλα συγκλονιστικά ντοκουμέντα καταγράφονται στον φωτογραφικό φακό.

Οι συνθήκες που επικρατούν στις πέντε κλινικές που φιλοξενούνται στο προπολεµικό κτίριο του 409 είναι πέραν πάσης περιγραφής. Οι εγκαταστάσεις του νοσοκομείου, θυμίζουν βομβαρδισμένο κτίριο.

Στο φωτορεπορτάζ του thebestgr, καταγράφεται η θλιβερή εικόνα του νοσοκομείου Πατρών. Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, στο 409 ασθενείς, γιατροί, νοσηλευτές και εργαζόμενοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους υπό απάνθρωπες συνθήκες.

Στο 409 στρατιωτικό νοσοκομείο στεγάζονται οι κλινικές ΩΡΛ, Οφθαλµολογική, Μαιευτική, Πλαστική Χειρουργική και το Τµήµα Νεογνών. Από επιστημονικής πλευρά, το επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχεται είναι υψηλό, για αυτό και οι πολίτες το προπιούν, αλλά οι συνθήκες νοσηλείας είναι άκρως αποτρεπτικές.

Σύμφωνα με τα όσα επεσήμανε στο thebest.gr ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας», στο πολυώροφο του οποίου προβλέπεται να μεταφερθούν οι κλινικές του 409, οι διαδικασίες έχουν καθυστερήσει και το χρονοδιάγραμμα πέφτει συνεχώς εκτός.

Η τελευταία εκτίμηση είναι ότι η διαδικασία θα ξεκινήσει γύρω στις 10 Μαρτίου.Πηγή ΦΩΤΟ: thebest.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ