Σοκάρει ο συζυγοκτόνος του Σοφικού: Γι’ αυτό εξαφάνισα το πτώμα

Ο 71χρονος, που ομολόγησε ότι σκότωσε τη γυναίκα του στο εξοχικό τους στο Σοφικό, στην συνέχεια την έθαψε στον οικογενειακό τάφο τους και μετά δήλωσε την εξαφάνισή της στο αστυνομικό τμήμα Νέας Ιωνίας στην Αθήνα, όπου διέμεναν μόνιμα, ανέφερε ότι ο λόγος που καβγάδισαν ήταν μία ασήμαντη αφορμή.

Δεν θέλησε να αναφερθεί αναλυτικά στην αιτία που τον οδήγησε να γίνει δολοφόνος στα 71 χρόνια του, ωστόσο από αυτά που είπε στους αξιωματικούς έδειξε ότι ήταν τσιγκούνης και ότι καβγάδιζε πολύ συχνά με το θύμα.

Ερωτώμενος για το πώς μετέφερε το πτώμα της γυναίκας του στο νεκροταφείο του Σοφικού, ο συνταξιούχος φέρεται να είπε: “Το έγκλημα έγινε στο εξοχικό μας στο Σοφικό. Αφού τύλιξα το πτώμα με το τεντόπανο, το έδωσα με πανιά και ‘έριξα’ τα καθίσματα του αυτοκινήτου μου για να κάνω περισσότερο χώρο. Έτσι μετέφερα το πτώμα της στο νεκροταφείο. Έσυρα με δύναμη την ταφόπλακα και, αφού έβγαλα πρώτα το κουτί με τα οστά των πεθερικών μου, πέταξα μέσα τη γυναίκα μου και μετά έβαλα ξανά από πάνω το κουτί. Η αλήθεια είναι ότι μετά το έγκλημα κάθισα και σκέφτηκα ότι πρέπει να αποφύγω τα έξοδα της κηδείας της γυναίκας μου” κατέληξε ο 71χρονος, που ήταν πολύ ψύχραιμος κατά τη διάρκεια της ανάκρισης.

Στις επίμονες ερωτήσεις των Αρχών για την αιτία του καβγά, αλλά και το γεγονός ότι πλέον θα οδηγηθεί στη φυλακή, φέρεται να δήλωσε: “Σαράντα χρόνια που ήμουν;”

Ο 71χρονος αποκάλυψε ότι δεν σκόπευε να πάει στην Αστυνομία να “καταγγείλει την εξαφάνιση” της συζύγου του, αν ένας από τους φίλους του στο καφενείο δεν τον παρότρυνε.

Πηγή: Star press

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ