Σοκ: Βρέφος μεταφέρθηκε νεκρό στο Παίδων – Συνελήφθησαν η μητέρα και η γιαγιά του

Νεκρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων ένα βρέφος. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κοριτσάκι ενός έτους έφερε σοβαρά εγκαύματα από τη μέση και κάτω. Για τον θάνατό του έχουν συλληφθεί από αστυνομικούς του Α.Τ. Αμπελοκήπων η μητέρα και η γιαγιά του.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο γυναίκες υποστήριξαν ότι πριν από μερικές ημέρες έκαναν μπάνιο το παιδί, όμως το νερό ήταν πολύ πιο ζεστό απ’ ό,τι θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να προκληθούν εγκαύματα στο κορμάκι του. Ισχυρίζονται ότι πήγαν το μωρό στον παιδίατρο χθες και στη συνέχεια επέστρεψαν σπίτι. Η μητέρα πήγε στη δουλειά και η γιαγιά που ήταν στο σπίτι, διαπίστωσε ύστερα από μερικές ώρες ότι το βρέφος δεν είχε σφυγμό. Το βρέφος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ νεκρό στο νοσοκομείο Παίδων.

Όταν είδαν τα εγκαύματα στο νοσοκομείο, ειδοποιήθηκε η αστυνομία, που με τη σειρά της ενημέρωσε τον εισαγγελέα ο οποίος διέταξε τη σύλληψη της μητέρας, 31 ετών και της γιαγιάς, 63 ετών.

Το πιθανότερο είναι το μωρό να κατέληξε από ανακοπή καρδιάς, ωστόσο θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία θανάτου του και αν υπέστη κακοποίηση.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ