Σοκ στο Ηράκλειο: 16χρονη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει γιατί την εκβίαζε ο σύντροφός της

Μια περίεργη υπόθεση ερευνούν τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου. Γονείς κατήγγειλαν στην αστυνομία ότι η κόρη τους έπεσε θύμα εκβιασμού από πρώην φίλο της και στη συνέχεια επιχείρησε να βάλει τέλος στην ζωή της.

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία, η 16χρονη ερωτεύτηκε τον 28χρονο και αποφάσισε να φύγει από το σπίτι της και να πάει να τον βρει στην Θεσσαλονίκη, όπου ζει εκείνος.

Οι τσακωμοί όμως ήταν συχνοί με αποτέλεσμα να χωρίζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Τα σοβαρά προβλήματα ξεκίνησαν την τελευταία φορά που η κοπέλα αποφάσισε να βάλει τέλος σε αυτή τη σχέση. Τότε, σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν οι γονείς, ο 28χρονος άρχισε να την απειλεί και να την εκβιάζει. Μάλιστα, της έλεγε πως αν δεν της δώσει ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό τότε εκείνος θα δημοσιεύσει στο facebook γυμνές φωτογραφίες της.

Η 16χρονη υπέκυψε την πρώτη φορά και του έστειλα τα χρήματα, ωστόσο ο 28χρονος συνέχισε τους εκβιασμούς. Εκείνη δεν άντεξε την ψυχολογική πίεση και αποπειράθηκε να βάλει τέλος στην ζωή της καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών.

Ευτυχώς η κίνησή της έγινε αντιληπτή από τους γονείς της που την «πρόλαβαν» και την μετέφεραν στο νοσοκομείο. Η 16χρονη τότε εξιστόρησε στους γονείς της τι ακριβώς είχε συμβεί με αποτέλεσμα να πάνε στην αστυνομία και να καταγγείλουν το περιστατικό.

Οι αρχές του Ηρακλείου έχουν ήδη δώσει σήμα στις αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης για τον 28χρονο. Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη με τους αστυνομικούς να αναζητούν τον φερόμενο ως εκβιαστή.

Πηγή πληροφοριών: cretapost.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ