Σοκ στην Κρήτη: Επίδοξος βιαστής επιτέθηκε σε δύο τουρίστριες

Τον τρόμο έζησαν δύο νεαρές τουρίστριες στην Κρήτη όταν πήγαν για μπάνιο σε πολυσύχναστη παραλία του Ηρακλείου καθώς ένας άνδρας επιχείρησε να τις βιάσει. Οι κοπέλες άρχισαν να ουρλιάζουν με αποτέλεσμα να γίνει αντιληπτό από τους εργαζόμενους του μπαρ που λειτουργεί στην παραλία, οι οποίοι προσέτρεξαν άμεσα για να τις βοηθήσουν και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον δράστη.

Την υπόθεση επιλήφθηκε το Λιμεναρχείο Ηρακλείου και συνέλαβε τον επίδοξο βιαστή. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας Ηρακλείου και του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα βιασμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, ο Ηρακλειώτης, ο οποίος έχει ψυχιατρικό ιστορικό, δεν ακολουθούσε τον τελευταίο καιρό την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή και φέρεται επίσης να είχε κάνει χρήση διεγερτικών χαπιών.

Ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του και του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 5000 ευρώ, της εμφάνισης κάθε μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του και της ψυχιατρικής παρακολούθησης σε τακτά χρονικά διαστήματα από ψυχιάτρους δημόσιων νοσοκομείων.

Μάλιστα, κάθε φορά που θα εμφανίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα υποχρεούται να υποβάλλει τις βεβαιώσεις των γιατρών. Επιπλέον, οι δικαστικές Αρχές έδωσαν εντολή να τεθεί υπό 48ωρη ψυχιατρική παρακολούθηση ώστε να επανεκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ