Σοκ στην Εύβοια: 43χρονος αυτοπυροβολήθηκε

Σοκ στην Εύβοια: 43χρονος αυτοπυροβολήθηκε 

 

Σηκώθηκε από το κρεβάτι και αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα στον λαιμό!

Χαροπαλεύει στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός ενώ το πρόσωπο του έχει παραμορφωθεί!

Ένα απίστευτο θρίλερ εξελίχθηκε χθες το βράδυ στο Θεολόγο. Ο 43χρονος ζει με την οικογένεια του στο χωριό και τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, αλλά και η σχέση του με την σύζυγο του περνούσε κρίση.

Πιθανόν αυτές να στάθηκαν και οι αιτίες που τον οδήγησαν στην προσπάθεια να βάλει τέρμα στην ζωή του.

Ήταν στις 22.50 όταν σηκώθηκε ξαφνικά από το κρεβάτι του και αφού άρπαξε την κυνηγετική του καραμπίνα, βγήκε έξω στην αυλή. Πάτησε την σκανδάλη, αυτοπυροβολήθηκε στον λαιμό και έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος, ενώ από το θόρυβο ξύπνησε η γυναίκα του, η οποία τον αντίκρυσε μέσα σε μία λίμνη αίματος κι αρχικά νόμιζε ότι είναι νεκρός.

Από τις φωνές και τα ουρλιαχτά ξεσηκώθηκε όλο το χωριό και άμεσα έφθασε το ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 43χρονο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ευτυχώς ζωντανό.

Στην εντατική οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή και λόγω της σοβαρής κατάστασης διακομίσθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Δείτε στο βίντεο την διακομιδή του 43χρονου προς το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός με το ασθενοφόρο, συνοδευόμενο από περιπολικό της Αστυνομίας.

 

 

Πηγή: eviazoom

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ