Σοκ σε δημοτικό σχολείο στη Λαμία: Αποπειράθηκαν να δηλητηριάσουν συμμαθητή τους με ποντικοφάρμακο

Σοκαριστικό περιστατικό σε Δημοτικό σχολείο της Λαμίας, όπου δύο μαθητές προσπάθησαν να δηλητηριάσουν έναν συμμαθητή τους με ποντικοφάρμακο.

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Lamia Polis 87.7», πριν από λίγες ημέρες σε Δημοτικό Σχολείο της Λαμίας, ένας μικρός μαθητής έφτυσε το νερό που ήπιε από το μπουκάλι του, καθώς ήταν πολύ πικρό. Μάλιστα, ένας δάσκαλος που ήταν δίπλα στο μικρό παιδί, το προέτρεψε να μην χρησιμοποιήσει το μπουκάλι και πάει στην βρύση του σχολείου για να πιει νερό.

Λίγες ώρες αργότερα, ένας μαθητής από την ίδια τάξη, εξομολογήθηκε στην μητέρα του ότι, το μεσημέρι, μαζί με ακόμη έναν συμμαθητή του, έριξαν ποντικοφάρμακο στο νερό του άλλου παιδιού.

Άμεσα η μητέρα του αντέδρασε και ειδοποίησε την οικογένεια του παιδιού, οι γονείς του οποίου το μετέφεραν στο νοσοκομείο της πόλης όπου παραμένει εδώ και τρεις ημέρες. Σύμφωνα με το lamianow.gr, η ποσότητα της ουσίας η οποία εντοπίστηκε στον οργανισμό του μικρού μαθητή ήταν τέτοια, που ευτυχώς δεν δημιούργησε σοβαρά προβλήματα.

«Ακολουθήσαμε όλα τα προβλεπόμενα. Ενημερώσαμε όπως έπρεπε. Τα παιδιά και οι γονείς ήδη παρακολουθούνται από ψυχολόγο» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Lamia Polis 87.7», ο Προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Ευθύμιος Γκούμας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ