Σοκ – Κρεμάστηκε στο κελί της η 35χρονη που είχε σκοτώσει τον πατέρα της στην Αγία Παρασκευή

Με τραγικό τρόπο έκλεισε η συγκλονιστική υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο στις 21 Ιουνίου, όταν μια 35χρονη γυναίκα στην Αγία Παρασκευή έσφαξε τον πατέρα της. Η τραγωδία ολοκληρώθηκε καθώς σήμερα βρέθηκε κρεμασμένη από το πόμολο της πόρτας του κελιού η κρατούμενη η οποία, σύμφωνα με όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα .

Η γυναίκα είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενη και είχε εγκλειστεί στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλός 2, στο χώρο δηλαδή των παλαιών γυναικείων φυλακών, που κρατούνται υπόδικες .

Η φυλακή ήταν ανοιχτή και το γεγονός ότι η κρατούμενη έκανε το απονενοημένο διάβημα στο πόμολο της πόρτας, δημιουργεί πάντως προβληματισμό στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους για τις συνθήκες θανάτου και για το να πρόκειται πράγματι για αυτοκτονία.

Το έγκλημα

Η γυναίκα στις 21 Ιουνίου έσφαξε τον πατέρα της κι επιχείρησε, ανεπιτυχώς μετά τη δολοφονία, να δώσει τέλος στη ζωή της. Το συμβάν έλαβε χώρα στην οδό Αμαρυλλίδος στην Αγία Παρασκευή, όπου η 35χρονη, που φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα μαχαίρωσε θανάσιμα τον πατέρα της. Κατόπιν αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, όμως δεν το κατάφερε. Όπως ανέφεραν τα δημοσιεύματα προ ημερών , η γυναίκα, είχε αποπειραθεί και στο παρελθόν να επιτεθεί στον πατέρα της, όμως είχε αποφευχθεί το μοιραίο.

Πηγή: dikastiko.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ