Σκηνές από την… Άγρια Δύση στο Πεδίον του Άρεως – Μπαράζ πυροβολισμών κοντά σε μπαρ

Μπαράζ πυροβολισμών σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην περιοχή του Πεδίου του Άρεως, κοντά σε μπαρ. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρία άτομα με πλούσιο ιστορικό.

Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν λίγο μετά τις δυο και μισή όταν συνεπλάκησαν πάνω από έξι άτομα με κάποιους εξ’ αυτών να αρχίσουν να πυροβολούν. Αμέσως κατέφτασαν στο σημείο άνδρες της της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι συνέλαβαν τρία άτομα. Κατά την έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν τρία διαφορετικά όπλα, ένα σε κάθε συλληφθέντα και χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μπράβων και “νονών” της περιοχής. Οι έρευνες θα συνεχιστούν προς πάσα κατεύθυνση», είπαν στον «Ε.Τ.» οι αστυνομικοί που ασχολούνται με τις έρευνες. Οι αστυνομικοί συνέλλεξαν πέντε κάλυκες από το σημείο της συμπλοκής ενώ έλαβαν και καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες.

Σημειώνεται πως οι δύο από τους τρεις συλληφθέντες είχαν «βαρύ» ποινικό παρελθόν. Ειδικότερα, ο ένας από αυτούς είχε συλληφθεί για μαστροπεία και συμμετοχή σε απαγωγές ιεροδούλων το 2006, ενώ ο άλλος συμπεριλαμβανόταν στη μεγάλη δικογραφία που είχε σχηματιστεί το 2015 για την υπόθεση εκβιασμών στην Ηλιούπολη.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ