Σκιάθος: Η κατάθεση που «καίει» τον πυροσβέστη και οι φωτογραφίες που βρέθηκαν στο κινητό του

“Πριν από λίγο καιρό μου εξομολογήθηκε ότι του αρέσουν τα μικρά κορίτσια από την ηλικία των 15 ετών. Μάλιστα, στο διάστημα που είχαμε χωρίσει για λίγο, είχε φλερτάρει με μια 14χρονη, χωρίς όμως να ξέρω αν είχαν ολοκληρωμένη σχέση», κατέθεσε η μητέρα των δύο κοριτσιών, ηλικίας 10 και 12 ετών, σε βάρος του 39χρονου σύντροφού της, αξιωματικού του Πυροσβεστικού Σώματος στη Σκιάθο.

Χαρακτηριστικά, όπως αποκαλύπτει η ίδια στη Realnews, ο σύντροφός της τής είχε πει ότι τον ελκύουν οι ανήλικες κοπέλες.

Του Παναγιώτη Σουρέλη

Η καταγγέλλουσα και ο 39χρονος άνδρας διατηρούσαν σχέση περίπου ενάμιση χρόνο, ενώ τους τελευταίους δέκα μήνες συζούσαν. Η ίδια περιέγραψε στους αστυνομικούς κάποια περίεργα σημάδια που είχε παρατηρήσει στον χαρακτήρα του. «Τα Σαββατοκύριακα, όταν τα κορίτσια τα είχε ο πρώην σύζυγός μου, ο ίδιος δεν ήθελε να βρίσκονται εκεί και προσπαθούσε να τα κρατήσει στο σπίτι με χειριστικό τρόπο. Τον Απρίλιο, όταν έφυγα για τη δουλειά μου το πρωί και αυτός κοιμόταν στον καναπέ, η μεγάλη μου κόρη μού είπε ότι την ξύπνησε, την πήρε αγκαλιά πηγαίνοντάς την στο κρεβάτι μου και κοιμήθηκαν μαζί, αν και του είχα εκφράσει την άρνησή μου να κάνει κάτι τέτοιο οποτεδήποτε».
Η μητέρα ανακάλυψε, όπως είπε, φωτογραφίες της κόρης της, τα ξημερώματα της 31ης Ιουλίου. «Γύρω στις 03:00, με αφορμή ότι τσακωθήκαμε και την όλη συμπεριφορά του, αφού κοιμήθηκε, έλεγξα το κινητό του και διαπίστωσα ότι έχει φωτογραφίες της μικρής κόρης μου να κοιμάται και να έχει εστιάσει στα οπίσθιά της, τα οποία ήταν ακάλυπτα. Τον ξύπνησα, του ζήτησα εξηγήσεις και αφού δεν μου έδωσε καμία εξήγηση, τον έδιωξα από το σπίτι μου». Λίγες ώρες μετά, η μητέρα των δύο κοριτσιών κατέθετε στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο σύντροφός της.

«Μίλησαν» τα κινητά του πυροσβέστη

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν δύο κινητά τηλέφωνα, έναν υπολογιστή και μία κάρτα χωρητικότητας 2 GB. Από την έρευνα βρέθηκαν δύο φωτογραφίες της 10χρονης. Ο κατηγορούμενος έδωσε τη δική του εξήγηση στην απολογία του στην ανακρίτρια.

«Η σύντροφός μου γνώριζε για την ύπαρξη του υλικού από τότε που δημιουργήθηκε και δεν έπεσε από τα σύννεφα εκείνο το ξημέρωμα. Ηξερε ότι δεν τραβήχτηκαν με καμία πρόθεση παραγωγής πορνογραφικού υλικού, αλλά μόνο σε μια ύστατη προσπάθεια να την πείσω να συμβουλεύσει τα κορίτσια για το ντύσιμό τους μπροστά στουςξένους. Και αυτό αποδεικνύεται χωρίς αμφιβολία από το γεγονός ότι δεν υπάρχουν άλλες φωτογραφίες των κοριτσιών. Αν, πράγματι, είχα οποιαδήποτε πρόθεση παραγωγής υλικού πορνογραφίας ανηλίκων, τότε είχα κάθε ευκαιρία αυτούς τους δέκα μήνες που συζούσαμε να βγάλω πάρα πολλές φωτογραφίες των κοριτσιών με μαγιό στη θάλασσα ή άλλες όταν κοιμόντουσαν ή στο μπάνιο». Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κινητό του τηλέφωνο εντοπίστηκαν ακόμη δύο φωτογραφίες στις οποίες απαθανατίζονται νεαρές, πιθανόν ανήλικες, για τις οποίες είπε ότι «νομίζω πως είναι ψεύτικες και δεν φανταζόμουν ότι είναι παράνομο να τις κατέχω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ REALNEWS

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ