Σκαρμούτσος για το άνοιγμα της εστίασης: Βρισκόμαστε σε εβδομάδα τρέλας – ΒΙΝΤΕΟ

“Βρισκόμαστε σε εβδομάδα τρέλας γιατί τρέχουμε να προλάβουμε μετά τις ανακοινώσεις για άνοιγμα της εστίασης”, τόνισε ο διάσημος σεφ, Δημήτρης Σκαρμούτσος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και την Ρίτσα Μπιζόγλη, τονίζοντας ότι “το μεγάλο πρόβλημα είναι η προμήθεια υλικών, η οποία πρέπει να γίνει μέσα σε λίγες ημέρες και εν μέσω αργιών”

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος τόνισε ότι ο φόβος είναι μεγαλύτερος από τη χαρά για το άνοιγμα της εστίασης. “Ο φόβος μας είναι πολύ μεγαλύτερος από τη χαρά του ότι θα ανοίξουμε. Φόβος, πρώτον γιατί αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε πως ακριβώς θα ανοίξουμε, καθώς δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη τα μέτρα. Δεύτερον φόβος γιατί τα κρούσματα είναι ακόμα πάρα πολύ υψηλά και τρίτον φόβος για τους συναθρώπους μας που χάνονται κάθε ημέρα” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο γνωστός σεφ αποκάλυψε ότι υπάρχουν ήδη κρατήσεις, ενώ υπογράμμισε ότι οι καταστηματάρχες θα τηρήσουν αυστηρά τα μέτρα προστασίας. Μάλιστα κάλεσε και τους πελάτες να πράξουν το ίδιο, δείχνοντας ατομική ευθύνη.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος σημείωσε, τέλος, πως η κυβέρνηση έχει σταθεί στο πλευρό των επαγγελματιών της εστίασης και εκτίμησε πως “όλοι θα τα καταφέρουμε και θα ανοίξουμε”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ