Σήφης Βαλυράκης: Η μάχη στη θάλασσα μέσα στο σκοτάδι – Η ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει φως στα αίτια

Τα χτυπήματα στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο, την προπέλα κατά πάσα πιθανότητα, φαίνεται πως είναι η αιτία θανάτου του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη.

Ήταν η μοιραία βόλτα για το αγαπημένο του ψάρεμα με το φουσκωτό του, καθώς τελικά η σορός του άτυχου πρώην βουλευτή και υπουργού εντοπίστηκε στην ακτή του Νησιού των Ονείρων.

Ο Σήφης Βαλυράκης έφερε τραύμα στο κεφάλι ενώ ακρωτηριάστηκαν δάχτυλα του αριστερού του χεριού. Οι αρχές στην αρχή εξέτασαν δύο σενάρια. Το πρώτο να έχασε την ισορροπία του ή τις αισθήσεις του, να έπεσε στη θάλασσα και να τραυματίστηκε στο κεφάλι από την προπέλα του δικού σκάφους του. Το δεύτερο σενάριο έχει να κάνει με το ενδεχόμενο τραυματισμού του από προπέλα δεύτερου διερχόμενου σκάφους. Το δεύτερο σενάριο απομακρύνεται σαν ενδεχόμενο. Όπως αναφέρει η εφημερίδα ΟΝΤΙΜΕ, ο πρώην υπουργός αντιμετώπιζε κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα, ωστόσο όλα θα φανούν στην ιατροδικαστική εξέταση.

Το θρίλερ ξεκίνησε στις 03:00 το μεσημέρι της Κυριακής όταν η σύζυγός του ειδοποίησε το λιμενικό καθώς είχε ώρα να επικοινωνήσει μαζί του και ο ίδιος δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Αμέσως στήθηκε μία τεράστια επιχείρηση εντοπισμού με Αστυνομικά σκάφη αλιευτικά σκάφη δύτες ελικόπτερο αλλά και πεζές περιπολίες. Δύο ώρες αργότερα στις 5:00 το απόγευμα το φουσκωτό στο οποίο επέβαινε ο πρώην υπουργός εντοπίστηκε ακυβέρνητο στην περιοχή Αγία Τριάδα.. ένα ναυτικό μίλι από το σημείο που βρέθηκε η σορός του.

Exit mobile version