Σφοδρό τροχαίο στη Νίκαια – «Σηκώθηκε στο πόδι» η γειτονιά – ΦΩΤΟ

Ακόμη ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Νίκαια, στην καρμανιόλα της Λεωφόρου Λαοδικείας, στη συμβολή με τη Βιθυνίας, το μεσημέρι του Σαββάτου (5/8). Ο εκκωφαντικός θόρυβος από τη σύγκρουση των δυο αυτοκινήτων, «σήκωσε στο πόδι» την γειτονιά και όλοι πετάχτηκαν στον δρόμο για να δουν σε τι κατάσταση είναι οι επιβάτες.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., ενώ για αρκετή ώρα η Λεωφόρος Λαοδικείας έκλεισε. Ευτυχώς, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν προκλήθηκε σοβαρός τραυματισμός.

Οι συνθήκες του ατυχήματος δεν έχουν γίνει γνωστές, όμως όπως αναφέρουν και κάτοικοι της περιοχής στο piraeuspress.gr, «τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα στο σημείο αποτελούν καθημερινότητα». Και αυτό συμβαίνει πολλές φορές είτε γιατί οι οδηγοί επί της Βιθυνίας που θέλουν να διασχίσουν κάθετα την Λαοδικείας δεν σταματούν στο στοπ είτε γιατί λόγω μη ορατότητας από παρκαρισμένα ΙΧ, βγαίνουν παραπάνω απ’ όσο πρέπει.

Μάλιστα οι περίοικοι ζητούν διαχρονικά την τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη στη διασταύρωση της Βιθυνίας με τη Λεωφόρο Λαοδικείας.

Η σφοδρότητα του ατυχήματος απεικονίζεται στις φωτογραφίες από το σημείο του ατυχήματος:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ