Σέρρες: Μαθητές πηγαίνουν με κουβέρτες στο σχολείο

Εικόνες… τριτοκοσμικές σε σχολείο στις Σέρρες. Τα κατάλληλα «εφόδια» για να πάει ένας μαθητής στο σχολείο, είναι τα βιβλία, τα τετράδια, τα μολύβια και η τσάντα του.

Στο Γυμνάσιο- Λύκειο Σκουτάρεως, όμως, και πιθανόν και σε άλλα σχολεία των Σερρών, πλέον οι μαθητές έχουν ακόμη ένα απαραίτητο «αξεσουάρ» στις τσάντες τους.

Πολλοί είναι αναγκασμένοι να παίρνουν μαζί τους και κουβέρτα, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις πολικές θερμοκρασίες που επικρατούν στις σχολικές αίθουσες.

Σέρρες- σχολείο

Στο πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού, τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες πρέπει να είναι ανοιχτά για κάποιες ώρες, κατά τη διάρκεια λειτουργίας του σχολείου, με αποτέλεσμα οι αίθουσες να είναι παγωμένες.

Σέρρες- σχολείο

Όπως τονίζουν γονείς, μιλώντας στο Infonews24, δεν είναι λίγα τα παιδιά, που αναγκάζονται να φύγουν από το σχολείο κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, καθώς δεν αντέχουν το κρύο.

Οι ίδιοι γονείς, διαμαρτύρονται έντονα και για την κατάσταση που επικρατεί ειδικά στον αύλειο χώρο, με τα παγκάκια να είναι χαλασμένα και σπασμένα και δηλώνουν χαρακτηριστικά πως το σχολείο είναι από τα πλέον εγκαταλελειμμένα του νομού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ