Ρούμπεν Σεμέδο: Τι αναφέρει στην κατάθεσή της η 17χρονη που καταγγέλλει ομαδικό βιασμό

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση της καταγγελίας της 17χρονης ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον Ρούμπεν Σεμέδο και έναν 40χρονο Νιγηριανό καλλιτεχνικό μάνατζερ, στο σπίτι του ποδοσφαιριστή, στη Γλυφάδα.

Στις καταθέσεις, περιγράφονται τα όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου.

Όπως αναφέρει το Star, η 17χρονη επισκέφτηκε μία συνομήλικη φίλη της, στο σπίτι της στον Βύρωνα. Η φίλη τηλεφώνησε στον Ρούμπεν Σεμέδο, τον οποίο γνωρίζει, και αποφάσισαν να τον συναντήσουν στη Γλυφάδα. Από εκεί πήγαν σε κλαμπ στον Ωρωπό, ενώ όταν αποχώρησαν από το μαγαζί μετέβησαν στο σπίτι του ποδοσφαιριστή.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ισχυρίζεται ότι μαγείρεψε προκειμένου να φάνε.

Από την πλευρά της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 17χρονη υποστηρίζει ότι αποκοιμήθηκε γιατί ζαλίστηκε από το αλκοόλ. Σύμφωνα με την κατάθεσή της, ο πρώτος που μπήκε στο δωμάτιο ήταν ο καλλιτεχνικός μάνατζερ, ο οποίος, όπως καταγγέλλει, τη βίασε.

Όταν εκείνος βγήκε από το δωμάτιο, μπήκε ο ποδοσφαιριστής, που επίσης τη βίασε, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η ανήλικη.

Τα ξημερώματα της Κυριακής, η 17χρονη επέστρεψε στο σπίτι της σε κακή κατάσταση, σύμφωνα με πληροφορίες, και αποκάλυψε στη μητέρα της τα όσα συνέβησαν. Μητέρα και κόρη πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα του Βύρωνα, όπου και προχώρησαν στην καταγγελία. Αμέσως μετά, ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ανήλικη παρακολουθείται από ψυχολόγο και έχει εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του Ρούμπεν Σεμέδο ασκήθηκε από τον εισαγγελέα ποινική δίωξη για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού και παραπέμφθηκε στον ανακριτή.

Το μεσημέρι της Δευτέρας συνελήφθη και ο 40χρονος Νιγηριανός, ο οποίος επίσης κατηγορείται για τον ομαδικό βιασμό της 17χρονης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ