Σε θρίλερ εξελίσσεται η έρευνα για τη δολοφονία της Αγγελικής – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της δολοφονίας της 29χρονης Αγγελικής που βρήκε τραγικό θάνατο στα χέρια του πατέρα της στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με την Espresso, οι διωκτικές Αρχές διεξάγουν έρευνες σε μία υπόθεση που κάθε μέρα “γεννά” νέα στοιχεία, όπως αυτά που παραπέμπουν σε σεξουαλική επίθεση ή ακόμα και σε βιασμό της άτυχης 29χρονης από τον 52χρονο πατέρα της.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, πληροφορίες που αναμένεται να εξεταστούν αναφέρουν ότι ο πατέρας της αδικοχαμένης Αγγελικής ενδέχεται να την κακοποίησε σεξουαλικά πριν την σκοτώσει. Για αυτό τον λόγο κατασχέθηκε το εσώρουχο που φορούσε ο 52χρονος το μοιραίο βράδυ, το οποίο εστάλη στα ειδικά εργαστήρια, ενώ λήφθηκε δείγμα τόσο από τα γεννητικά όργανα του ίδιου όσο και από της 29χρονης.

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας αναφέρει ότι: “Στις 3/1/2019 πραγματοποιήθηκε συμπληρωματική έρευνα και παρουσία εισαγγελέα ο δράστης υπέδειξε το σημείο στην αποθήκη όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας μεταλλικός λοστός μήκους 50 εκατοστών, που σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του χρησιμοποίησε για να καταφέρει τα θανατηφόρα χτυπήματα στο κεφάλι της. Επιπλέον κατασχέθηκε και ένα εσώρουχο που φορούσε τη στιγμή της πράξης, τα οποία και θα αποσταλούν για εργαστηριακές εξετάσεις… Επιπλέον, λήφθηκαν δείγματα των νυχιών της κοπέλας όπως επίσης και των γεννητικών της οργάνων”.

Τα δείγματα έχουν ήδη αποσταλεί στα αρμόδια εργαστήρια, ενώ παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση του κατηγορούμενου για να εξακριβωθούν τα είδη των τραυμάτων που έφερε στο σώμα του.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ