Σε σοβαρή κατάσταση 16χρονος που τραυματίστηκε όταν έκανε βουτιά στα Φαλάσαρνα

Αγωνία για τον 16χρονο που τραυματίστηκε έπειτα από βουτιά που έκανε στη θάλασσα στα Φαλάσαρνα Χανίων. Το ανήλικο αγόρι νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείου Ηρακλείου και σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, είναι σε σοβαρή κατάσταση, καθώς έχει χτυπήσει τον αυχένα του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η εικόνα του ήταν λίγο χειρότερη το βράδυ, σε σχέση με την άφιξή του το απόγευμα της Κυριακής στο ΠΑΓΝΗ, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν θα υποβληθεί τελικά σε χειρουργείο. Ο ανήλικος είχε αρχικά μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Κισάμου και έπειτα στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όμως λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

“Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κισσάμου, μεσημβρινές ώρες χθες, για περιστατικό τραυματισμού ενός 16χρονου ημεδαπού στη θαλάσσια περιοχή “ΦΑΛΑΣΣΑΡΝΑ” Δήμου Κισσάμου ν. Κρήτης, μετά την εκτέλεση βουτιάς εντός της θάλασσας. Άμεσα στον 16χρονο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστη και από ιδιώτη ιατρό. Κατόπιν, έχοντας τις αισθήσεις του, παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του Κέντρου Υγείας Κισσάμου και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑ.Γ.Ν.Η.), όπου παραμένει νοσηλευόμενος. Προανάκριση διενεργείται από τον Λιμενικό Σταθμό Κισσάμου”.

Πηγή: cretapost.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ