Σε κρίσιμη κατάσταση ο 20χρονος που έπεσε από τον 1ο όροφο – Τι λέει ο αναπληρωτής διοικητής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου νοσηλεύεται από το βράδυ της Παρασκευής...

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου νοσηλεύεται από το βράδυ της Παρασκευής, o 20χρονος ο οποίος έπεσε από τον 1ο όροφο του σπιτιού του στη Ζάκρο.

Ο άτυχος νέος, βρέθηκε στο κενό, προκαλώντας σοκ στους γονείς του, οι οποίοι βρίσκονταν στο σπίτι την ώρα του ατυχήματος.

“Η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη”, δήλωσε στο ekriti ο αναπληρωτής διοικητής του Βενιζέλειου νοσοκομείου, Γιώργος Μοσχοβάκης.

Ο νεαρός υπεβλήθη σε νευροχειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε καταστολή στη ΜΕΘ.

Πηγή: ekriti.gr

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.