Σε καταλήψεις δημοσίων κτιρίων προχωρούν οι αγρότες της Ξάνθης

Σε νέες μορφές κινητοποιήσεων περνούν οι αγρότες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης μετά από αποφάσεις της συντονιστικής επιτροπής των μπλόκων από τον Έβρο έως την Δράμα.

Σε ότι αφορά τους αγρότες της Ξάνθης αποφασίστηκε την Πέμπτη να καταλάβουν την ΔΟΥ Ξάνθης καθ’ όλη την διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας της υπηρεσίας, την Παρασκευή το κτίριο της πρώην Νομαρχίας και σημερινής Αντιπεριφέρειας Ξάνθης και την προσεχή Δευτέρα το Τελωνείο της Ξάνθης, εμποδίζοντας με αυτό τον τρόπο την πραγματοποίηση συναλλαγών με τους πολίτες αλλά και την πρόσβαση των υπαλλήλων στα γραφεία τους.

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη, την Παρασκευή καθώς και την Δευτέρα, ημέρες κατά τις οποίες θα λάβουν χώρα οι καταλήψεις των δημοσίων κτιρίων στην Ξάνθη, η εθνική οδός Ξάνθης-Καβάλας στο ύψος της γέφυρας του Νέστου επί της Εγνατίας Οδού θα παραμείνει ανοιχτή.

Το Σαββατοκύριακο, προγραμματίζεται ωριαίος αποκλεισμός του συγκεκριμένου σημείου από τις 12 έως τη 1 το μεσημέρι.

Κλειστό από την Τρίτη επί εικοσιτετραώρου βάσεως παραμένει το Τελωνείο της Νυμφαίας από αγρότες της Ροδόπης ενώ ο κόμβος του Ιάσμου πάνω στη Εγνατία Οδό κλείνει καθημερινά από τις 5 έως και τις 9 το βράδυ.

Τις επόμενες μέρες θα αποφασίσουν και οι αγρότες της Ροδόπης τις μορφές των δικών τους αντιδράσεων σε σχέση με καταλήψεις δημοσίων κτιρίων και υπηρεσιών στην Κομοτηνή σε συνάρτηση πάντοτε με τις κινήσεις της κυβέρνησης έναντι των αιτημάτων τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης:

Οι αγρότες για το παρασκήνιο της συνάντησης με τον Πρωθυπουργό -“Τα τοστάκια τα έφαγαν οι υπουργοί” ΒΙΝΤΕΟ

Στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” οι αγρότες με τα τρακτέρ τους – ΒΙΝΤΕΟ

Με νέα αντι-μπλόκα απειλούν οι Βούλγαροι οδηγοί φορτηγών

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.