Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα για την κηδεία του Κώστα Σημίτη

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την επέτειο του Γρηγορόπουλου

Προσωρινές και σταδιακές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδούς και λεωφόρους της Αθήνας βρίσκονται ήδη σε ισχύ από χθες και υφίστανται και σήμερα λόγω της τέλεσης της εξόδιου ακολουθίας στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών και εν συνεχεία ενταφιασμού στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.

Ειδικότερα με απόφαση της ΕΛΑΣ ισχύει:

Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων ήδη από χθες και έως τις 16.00 σήμερα Πέμπτη 09/01/2025:

Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων και την προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας αυτών από την 06.00 σήμερα Πέμπτη 9/01/2025 έως πέρατος των εκδηλώσεων:

Σταδιακή και προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τις 11.00 σήμερα Πέμπτη 09/01/2025 έως πέρατος των εκδηλώσεων:

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Exit mobile version