Σε απόγνωση η μητέρα 8χρονου μαθητή για την έλλειψη σχολικού νοσηλευτή – Η συγκλονιστική μαρτυρία της στον Realfm 97,8

Σε απόγνωση βρίσκεται η μητέρα ενός 8χρονου αγοριού, που πάσχει απόΣακχαρώδη Διαβήτη Τύπου Ι. Το παιδί ενώ δικαιούται να έχει σχολικό νοσηλευτή για να παρακολουθεί την πάθησή του, δυστυχώς δεν έχει προσληφθεί ακόμα.

“Αν και το παιδί δικαιούται σχολικό νοσηλευτή, κάθε χρόνο που ξεκινάμε το σχολείο, αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα. Κάθε χρόνο δεν μας φέρνουν σχολικό εκπαιδευτή με το πρώτο κουδούνι. Δεν μπορώ να εργαστώ γιατί πρέπει να βρίσκομαι στο σχολείο και να παρακολουθώ το παιδί, να μετράω το σάκχαρό του, να του χορηγώ ινσουλίνη, γιατί αν δεν γίνουν όλα αυτά μπορεί να παρουσιάσει υπογλυκαιμία και να τεθεί η ζωή του σε κίνδυνο ανά πάσα στιγμή”, δήλωσε στον Realfm 97, 8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή, η μητέρα του παιδιού κ. Αγγελική.

“Όλα τα παιδιά πρέπει να έχουν σχολικό νοσηλευτή με το που ανοίγουν τα σχολεία. Κάθε χρόνο κάνουμε αιτήσεις από τον Μάϊο. Φέτος, σε άλλα σχολεία έχουν πάει σχολικοί νοσηλευτές αλλά μας είπαν ότι δυστυχώς εσείς είστε στη δεύτερη φάση, τέλος Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου. Έχω ανάγκη να εργαστώ αλλά ποιος εργοδότης θα μου πει ότι για δύο μήνες, μέχρι να φέρουν σχολικό νοσηλευτή, πήγαινε στο σχολείο; Δεν γίνεται αυτό το πράγμα να το περνάμε κάθε χρόνο”, πρόσθεσε η μητέρα 8χρονου αγοριού.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ