Σχιστό: Πώς συνέβη το φρικτό τροχαίο με τρεις νεκρούς – Το συγκινητικό μήνυμα των φίλων τους – ΒΙΝΤΕΟ

Την τελευταία τους πνοή στο οδόστρωμα άφησαν τρεις άνθρωποι έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Σχιστό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου ενώ κινούνταν από το βιομηχανικό πάρκο Σχιστού προς Κερατσίνι. Το όχημα εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να βρουν ακαριαίο θάνατο τα τρία άτομα, ενώ ακόμη ένα που επέβαινε στο όχημα, ηλικίας 21 ετών, τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο “Τζάνειο”.

Συγκεκριμένα, το τροχαίο συνέβη στη λεωφόρο Σχιστού στο ύψος του αριθμού 98 στο ρεύμα καθόδου. Το αυτοκίνητο αρχικά χτύπησε στις μπαριέρες και ήταν τόσο δυνατή η σύγκρουση που ξηλώθηκε ακόμη και το στηθαίο που ήταν μέσα στο τσιμέντο. Στη συνέχεια το όχημα αφού χτύπησε σε αυτό το σημείο, εκσφενδονίστηκε στο απέναντι μέρος του δρόμου, στις απέναντι μπαριέρες και σύρθηκε για περίπου 100 μέτρα, όπου και βρήκαν τραγικό θάνατο οι τρεις από τους τέσσερις επιβαίνοντες.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα σε επιχειρήσεις της περιοχής, από τη σύγκρουση τα τρία άτομα που δυστυχώς άφησαν την τελευταία τους πνοή, εκτινάχθηκαν μέσα από το όχημα. Η νεαρή κοπέλα που ήταν συνοδηγός μόλις συνειδητοποίησε τι ακριβώς είχε συμβεί, άρχισε να φωνάζει και να ζητεί βοήθεια, με την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ να φθάνουν άμεσα στο σημείο.

Όπως μετέδωσε το Mega από το σημείο, πρόκειται για έναν τόπο, όπου έχουν σημειωθεί πάρα πολλά τροχαία δυστυχήματα Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό πως ο δρόμος είναι γεμάτος με μικρά εκκλησάκια. Είναι μεγάλη η κλίση του δρόμου, είναι λίγο απότομη στροφή και αν κάποιος πηγαίνει με λίγο περισσότερη ταχύτητα και χάσει τον έλεγχο, είναι δύσκολο να φέρει το όχημα σε σωστή πορεία.

Να σημειωθεί πως από νωρίς το πρωί μόλις έγινε γνωστό το τραγικό περιστατικό, στο σημείο έχουν φθάσει δεκάδες φίλοι των θυμάτων που, μάλιστα, έγραψαν και ένα μήνυμα στην μπαριέρα. “Καλό ταξίδι Αλέξη, Νίκο, Ιωάννα”, ανέγραφε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ