Σατανική πεθερά: Πώς έστησε παγίδα μαστροπείας στη νύφη της

Κατηγορήθηκε άδικα ότι προήγαγε τις κόρες της στην πορνεία και σύρθηκε στα δικαστήρια, ενώ είναι αθώα. Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας αθώωσε χθες την 52χρονη που κατηγορούταν για μαστροπεία κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση το διάστημα 2010 – 2011 σε χωριό της Μαγνησίας. Η υπόθεση απασχόλησε τα δικαστήρια του Βόλου όταν σε δίκη του πρώην συζύγου της κατηγορούμενης στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για ενδοοικογενειακή βία και απειλή η μητέρα του είχε αναφέρει για τη νύφη της ότι προωθούσε τα παιδιά στην πορνεία.

Η δικογραφία διαβιβάστηκε στην Ανάκριση και εκδόθηκε παραπεμπτικό βούλευμα. Η κατηγορούμενη δικάστηκε από Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και καταδικάστηκε σε συνολική κάθειρξη 12 ετών και χρηματική ποινή 70.000 ευρώ με έφεση που να έχει αναστέλλουσα δύναμη. Χθες δικάστηκε σε δεύτερο βαθμό από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας και στην υπόθεση υπήρξε ανατροπή. Το Δικαστήριο την έκρινε αθώα και μάλιστα ομόφωνα.

Η κατηγορούμενη επανέλαβε στο δικαστήριο αυτά που έλεγε από την πρώτη στιγμή ότι ουδέποτε προήγαγε τα παιδιά της στην πορνεία αρνούμενη τις κατηγορίες. Είπε ότι την κατηγορία την είχε εξαπολύσει σε βάρος της η πεθερά της, η οποία την εχθρευόταν και στο παρελθόν την είχε απειλήσει ότι θα τη βάλει φυλακή. Είχε προηγηθεί η εξέταση των μαρτύρων. Οι κόρες της κατηγορούμενης κατέθεσαν στο δικαστήριο. Η πρώην πεθερά δεν παρουσιάστηκε στη δίκη. Ο εισαγγελέας είπε ότι δεν αποδεικνυόταν από κανένα στοιχείο ότι είχε τελεστεί το αδίκημα της μαστροπείας.

Ο συνήγορος υπεράσπισης συντάχθηκε και είπε ότι «ότι όσα είχε αναφέρει η γιαγιά αποδεικνυόταν ότι ήταν ψευδή γιατί τα είπε όλα αυτά όταν είχε καταδικαστεί ο γιος της για ενδοοικογενειακή βία και απειλή».

Το Δικαστήριο αθώωσε ομόφωνα την 52χρονη και την απάλλαξε από τις κατηγορίες. Συνήγορος υπεράσπισης ήταν ο Μιχάλης Βασιλικός.

ΠΗΓΗ: taxydromos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ