Σας ενδιαφέρει: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω αγώνα δρόμου

Λόγω διεξαγωγής εκδήλωσης με την επωνυμία: «10ος Αγώνας δρόμου & Περιπάτου Greece Race for the Cure », την Κυριακή 07-10-2018 και κ ατά τις ώρες 08.00΄-13.00΄, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις κατωτέρω λεωφόρους και οδούς, περιοχής Δήμου Αθηναίων, ως εξής:

αα) Σε όλο το μήκος της, ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Αρδηττού και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

ββ) Στο τμήμα αυτής μεταξύ της οδού Σπ. Μερκούρη και Λ. Βασ. Σοφίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Κηφισίας και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

Περαιτέρω θα απαγορευτεί η κάθετη διέλευση των οχημάτων κατά μήκος της διαδρομής της εκδήλωσης [Λ. Βασ. Αμαλίας – Λ. Βασ. Σοφίας – αναστροφή στο ύψος της οδού Ξενίας – Λ. Βασ. Σοφίας (ρεύμα ανόδου) – Λ. Βασ. Κων/νου (ρεύμα καθόδου) – Λ. Βασ. Όλγας], τις ώρες που τα τμήματα αυτής θα είναι αποκλεισμένα από την κυκλοφορία των οχημάτων εκτός των παρακάτω ελεγχόμενων κόμβων κάθετης διέλευσης:

Ακόμη δε θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση οχημάτων κατά τις ώρες 06.00΄ έως 13.00΄, ως εξής:

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω λεωφόρους και οδούς κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων .

Exit mobile version