Σας ενδιαφέρει: Κλειστές μπάρες σήμερα σε 16 σταθμούς του μετρό

H ΣΤΑΣΥ αποφάσισε να κλείσει από σήμερα τις μπάρες σε 16 σταθμούς του μετρό. Οι μπάρες αναμένεται να κλείσουν σύντομα και στη γραμμή του τρένου Πειραιάς – Κηφισιά, αλλά προς το παρόν υπάρχει έλλειψη του απαραίτητου προσωπικού.

Οι πύλες στους σταθμούς στο Μοναστηράκι, την Ομόνοια και το Πανεπιστήμιο θα παραμείνουν ανοικτές. Στους δύο πρώτους, οι μπάρες δεν μπορούν να κλείσουν καθώς δεν έχουν εκδοθεί πιστοποιητικά πυρασφάλειας για όλους τους σταθμούς του ΗΣΑΠ, ενώ στο Πανεπιστήμιο λειτουργούν μόλις 2 αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων και ως εκ τούτου οι πύλες θα παραμείνουν ανοιχτές.

Μεγάλο πρόβλημα παραμένει και η μετακίνηση ανέργων και ΑΜΕΑ με τη χρήση προσωποποιημένων καρτών.

Ο ΟΑΣΑ δεν έχει δώσει καμία οδηγία σε επιβάτες που ανήκουν σε αυτές τις κατηγορίες και δεν έχουν παραλάβει ακόμα τις κάρτες τους με αποτέλεσμα οι επιβάτες να πρέπει να επιλέξουν από μόνοι τους είτε να βρούνε λύση με τους υπευθύνους είτε να προχωρήσουν σε επανέκδοση των καρτών τους σε εκδοτήριο (επί πληρωμή) αν και οι αιτήσεις που έχουν κάνει μέσω διαδικτύου εκκρεμούν από τον περασμένο Ιανουάριο.Πηγή: enikonomia.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ