Σάμος: Φοβόμαστε μην σκοτώσουν και τον αδελφό μου – Τι λέει η κόρη του Λεωνίδα Χατζημιχάλη για τη δολοφονία του πατέρα της

Από το πατρικό της σπίτι, εκεί όπου έμενε το άτυχο θύμα πριν δολοφονηθεί, η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας, Πετρούλα, μίλησε στην κάμερα  της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» για το καρτέρι θανάτου που του έστησαν.

«Το μυαλό του πήγαινε αρχικά σε ανταγωνιστές, ότι θέλουν να τον κατεβάσουν από το φορτηγό, γιατί αυτό ήταν η λατρεία του, η ζωή του. Αν ήταν κάποιος ανταγωνιστής, φοβόμαστε και για τον αδελφό μας. Το πρωί της Παρασκευής 5 Αυγούστου τον βρήκε εκείνος.

Το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας, τον είχαν δει η μητέρα μου και η άλλη μου αδελφή, που ήταν στο σπίτι. Σε γενικές γραμμές ήταν ήρεμος, δεν τον απασχολούσε κάτι.

Πήγε σ’ έναν φίλο του και μετά με το βυτίο πήγε να αδειάσει. Έφτασε με το βυτίο στην Ψιλή Άμμο, άδειασε από τον κουμπάρο μας και από εκεί και μετά χάσαμε επαφή. Τον περίμεναν οι δικοί μου, αλλά δεν επέστρεψε.

Είναι ερημικό το σημείο που τον δολοφόνησαν. Δύσκολα να είδε κάποιος κάτι. Δεν ξέρουμε με ποιους μπορεί να μίλησε πριν το συμβάν. Έχουμε ακούσει πάρα πολλά, τα μύρια όσα.

Είναι κι ένας λόγος που θέλουμε να ξεκαθαριστεί όλο αυτό, γιατί είμαστε και μία μικρή κοινωνία», ανέφερε χαρακτηριστικά η κόρη του θύματος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ