Σάλος στην Κρήτη: 57χρονος άφησε έγκυο την ανήλικη ερωμένη του – Τι ισχυρίστηκε η ίδια στο δικαστήριο

Μια “πικάντικη” ιστορία με πρωταγωνιστές έναν 57χρονο και την ανήλικη… ερωμένη του- ο παράνομος έρωτας τον οποίων γεννήθηκε στη λαϊκή αγορά- απασχόλησε δικαστήριο στην Κρήτη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τη σχέση δεν είδαν με καλό μάτι όχι μόνο οι συγγενείς της 17χρονης, αλλά ούτε οι συγχωριανοί τους, καθώς η διαφορά ηλικίας είναι τέσσερις δεκαετίες και οι δύο εραστές θα μπορούσαν να είναι πατέρας και κόρη. Τα πράγματα όμως, έγιναν χειρότερα, σύμφωνα με την Espresso, όταν η μαθήτρια έμεινε έγκυος.

Όλα άρχισαν όταν η κοπέλα δούλευε σε πάγκο λαϊκής αγοράς και ακριβώς απέναντι βρισκόταν ο πάγκος του 57χρονου. Αρχικά έλεγαν ένα “γεια”, έπειτα συζητούσαν, έλεγαν αστεία και γελούσαν και έτσι αναπτύχθηκε μεταξύ τους μια πιο στενή σχέση. Τελικά ήρθαν πολύ κοντά γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο. Όμως, η 17χρονη πήρε την απόφαση να το σκάσει από το σπίτι της και να συζήσει με τον 57χρονο σύμφωνα με το cretalive.gr.

“Τον αγαπώ, δεν βλέπω ότι είναι μεγάλος” υποστήριξε με πάθος στο δικαστήριο, σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί τον αγαπημένο της. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι το διαβατήριο στο οποίο αναγράφεται ως ημερομηνία γέννησής της το 2002 είναι πλαστό και ότι σήμερα είναι ενήλικη.

Το δικαστήριο πάντως, έκρινε ένοχο τον 57χρονο για την κατηγορία της αρπαγής ανηλίκου δια της υποστήριξης της εκούσιας διαφυγής επιβάλλοντάς του ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή, υπό τον όρο να μην πλησιάζει την κοπέλα και να μην έρχεται με κανέναν τρόπο σε επαφή μαζί της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ