“Ξαναχτύπησε” με νέα ανάρτηση η Λατινοπούλου: “Όχι στη μητριαρχία”

Σάλος έχει ξεσπάσει στα social media με τις αναρτήσεις της πολιτεύτριας της ΝΔ, Αφροδίτης Λατινοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, με φόντο τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς από τον 30χρονο φίλο της, στη Φολέγανδρο.

«56χρονος δολοφονείται από τη σύντροφό του. Ηράκλειο 7/19 Άντρας δολοφονείται από τη 42χρονη σύντροφο του. Αθήνα 5/20 Στον ύπνο του δολοφονούν μητέρα κ κόρη 49χρονο. Θεσσαλονίκη 6/ 20 54χρονη δολοφονεί με τηγάνι τον 89χρονο πρώην πεθερό της. Θεσσαλονίκη 7/20 Όχι στη “μητριαρχία”», έγραψε στο Twitter, προκαλώντας την αντίδραση των χρηστών του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε την ανάρτησή της:

Την Κυριακή, σε ανάρτησή της για τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο είχε προκαλέσει ξανά χαρακτηρίζοντας τον 30χρονο δράστη «αναρχικό» και αρνούμενη τον όρο «γυναικοκτονία». «Αναρχικός ο δράστης της δολοφονίας στη Φολέγανδρο. Οι αριστεροί εξαφανισμένοι αλλά κάποιοι δικοί μας επάξια πήραν το ρόλο τους βαφτίζοντας γυναικοκτονία μια στυγερή ανθρωποκτονία. Μιλούν για τις γυναίκες σαν να είναι ξεχωριστή, κατώτερη κατηγορία ανθρώπων. Απογοήτευση», έγραψε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ