Σάλος για την “καμπάνια” αστυνομικού κατά των εμβολίων – Παρομοιάζει τα self test με τον… βιασμό

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ. και όχι μόνο, το βίντεο ενός εν ενεργεία αστυνομικού και τα όσα λέει σχετικά με τα εμβόλια και τα υποχρεωτικά self test. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, το βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο με τον τίτλο “εκβιαστικά τεστ”. Μάλιστα ο εν λόγω αστυνομικός φτάνει στο σημείο να παρομοιάσει την υποχρεωτικότητα των self test με τον βιασμό μιας γυναίκας.

Ο “Τηλέμαχος”, ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί στα βίντεό του στο YouTube, φορά μια μπλούζα της ΕΛ.ΑΣ. και αναφέρει μεταξύ άλλων “

“Όταν διάβασα αυτό το κείμενο (σ.σ. για τα τεστ) ανακοίνωσα σε φίλους και γνωστούς ότι θα αντιδράσω. Ένας εξ’ αυτών ήρθε να μου πει γιατί το ονομάζεις φακέλωμα και γιατί κάνεις τόσο πολύ θόρυβο από τη στιγμή που έχουν όλα τα προσωπικά σου δεδομένα, επειδή τα βάζει στο Facebook και επειδή υπάρχουν γενικά στο Internet”.

“Δύο απλά παραδείγματα για να δείξω πόσο σημαντική είναι η συναίνεση. Το πρώτο παράδειγμα σου χτυπάει την πόρτα η αδελφή σου είναι με το αγόρι της. Έρχονται μέσα στο σπίτι, μπαίνουν στο δωμάτιο, κάνουν έρωτα, έρχονται σε συνουσία. Πάμε να δούμε την ίδια πράξη χωρίς συναίνεση. Έρχεται κάποιος σέρνοντας την αδελφή σου από τα μαλλιά, σου σπάει την πόρτα, μπαίνει στο σπίτι και τη βιάζει. Και τις δύο φορές ήρθαν μαζί, μπήκαν στο σπίτι από την πόρτα και ήρθαν σε συνουσία, αλλά η μία πράξη είναι καθ’όλα νόμιμη, ενώ η δεύτερη έχει πλημμελήματα και κακουργήματα”, αναφέρει.

Σε άλλο βίντεο που ανέβασε στις 2 Ιουνίου ζητά από όσους επιθυμούν να εμβολιαστούν να πληρώσουν εκείνοι τις δαπάνες του προγράμματος: “Φανατικοί του εμβολιασμού πριν αποκαλέσουν τους άλλους ψεκασμένους και πριν ζητήσουν τα ρέστα θα πρέπει λοιπόν να αναλογιστούν το πρόσφατο παρελθόν. Πριν κουνήσουν το δάκτυλο, πριν κάνουν υποδείξεις, πριν ηθικολογήσουν θα πρέπει να πληρώσουν αυτά που μας χρωστάνε”.

Τα… βάζει και με αστυνομικούς

Το τελευταίο βίντεο ο αντιεμβολιαστής αστυνομικός το ανέβασε στις 25 Ιουλίου εκεί όπου αφήνει σαφείς αιχμές για τη στάση των συνάδελφων του κατά τη διάρκεια των επεισοδίων μεταξύ αστυνομικών και αρνητών του εμβολιασμού στο Σύνταγμα.

Στο επτάλεπτο βίντεο υπάρχουν αναφορές περί άσκοπης αστυνομικής βίας με τον ένστολο να ανεβάζει το βίντεο με τίτλο “Γιατί η αστυνομία τσάκισε τη διαδήλωση;”.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το MEGA, ο συγκεκριμένος αστυνομικός υπηρετεί σε τμήμα της Δυτικής Αττικής και στο παρελθόν έχει απασχολήσει ξανά, καθώς είχε δαπανήσει δικά του χρήματα, περίπου 20.000 ευρώ προκειμένου να μετατρέψει το περιπολικό σε… καταδιωκτικό όχημα.

Ο ίδιος, σε αρκετές αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δηλώνει, μεταξύ άλλων, συγγραφέας και συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ