Saint: Τι λέει μέσα από τη φυλακή ο τράπερ που κατηγορείται για τον βιασμό 16χρονης

Στη δημοσιότητα δόθηκαν την Τετάρτη μετά από απόφαση της εισαγγελίας, τα στοιχεία του Πέτρου Δήμου, ο οποίος είναι γνωστός ως τράπερ Saint και κατηγορείται για τον βιασμό μίας 16χρονης στον Λαγκαδά της Θεσσαλονίκης. Όπως ισχυρίστηκε η ανήλικη, στις 7 Ιουνίου, ο μουσικός την κλείδωσε μέσα σε όχημα και την κακοποίησε σεξουαλικά.

Ο 27χρονος καλλιτέχνης, μιλώντας μέσα από τη φυλακή στην εκπομπή «T-live», αρνείται τις κατηγορίες.

«Γνωριστήκαμε από την αδελφή της, ούτε τη βίασα, ούτε αρπαγή έγινε, ούτε τίποτα από αυτά. Αρπαγή δεν έγινε, βιασμός δεν έγινε. Ήμουν πιο επίμονος λεκτικά, ποτέ σωματικά. Επειδή απλά μου άρεσε πολύ της έλεγα “δώσε μου ένα φιλάκι” αυτό. Δεν είχα καμία πρόθεση για βιασμό, ή οτιδήποτε. Απλά μου άρεσε πολύ και ήμουν επίμονος λεκτικά. Έτυχε να πω δυο-τρεις φορές παραπάνω να έρθουμε πιο κοντά. Δεν είναι καθόλου ο χαρακτήρας μου έτσι. Πρώτη φορά στη ζωή μου, μου πήραν αποτυπώματα. Ποτέ δεν είχα ποινικό μητρώο, ποτέ δεν έχω πειράξει κανέναν» δήλωσε ο τράπερ Saint.

«Δεν ξέρω τους λόγους, ίσως να ένιωθε φόβο ότι θα της έκανα κάτι παραπάνω, επειδή ήμουν λίγο παραπάνω… λεκτικά το είπα δύο -τρεις φορές; Δεν ξέρω» συμπλήρωσε ο τράπερ Saint.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ