Ρούλα Πισπιρίγκου: Το βιβλίο της Αγγελικής Νικολούλη και η περίεργη σύμπτωση

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι τρία βιβλία που έχει γράψει η Αγγελική Νικολούλη και τα οποία είναι βασισμένα σε υποθέσεις με τις οποίες έχει ασχοληθεί στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ“, βρέθηκαν στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα

Σε ένα από αυτά, με τίτλο «Θάνατος με χείλη κόκκινα», οι συμπτώσεις στο κεφάλαιο «Μαύρη χήρα», με ηρωίδα μια νοσοκόμα-δολοφόνο, είναι περίεργες… Κι αυτό, γιατί παρουσιάζεται μία δολοφονία που έχει κοινά χαρακτηριστικά με τον τρόπο που πέθανε η Τζωρτζίνα.

Τα αποσπάσματα από το βιβλίο είναι χαρακτηριστικά: “Σε μια φίλη της, Ρωσίδα νοσοκόμα μιλούσε όταν συνεργαζόταν για τα μυστικά του αργού θανάτου. Γνώριζε για κάποιες φαρμακευτικές ουσίες που προκαλούσαν βλάβη στην καρδιά και αχρήστευαν σταδιακά το καρδιαγγειακό σύστημα”.

“Στο βιβλίο «Θάνατος με χείλη κόκκινα» περιγράφουμε μία σατανική ‘Μαύρη Χήρα’. Υπάρχει ένα κεφάλαιο που αναφέρεται σε μία αποκλειστική νοσοκόμα που σαγηνεύει και περιγράφει το πώς κινείται και με ουσίες- όχι λεπτομέρειες πολλές- και ‘χτυπά’ στον χώρο των νοσοκομείων” ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη μιλώντας στο MEGA.

“Επιλέγει μοναχικούς, εύπορους ανθρώπους, παίρνει την περιουσία και έχει συνεργό σε όλα αυτά και την αδερφή της”, συνέχισε η Αγγελική Νικολούλη, διευκρινίζοντας πως δεν υπονοεί κάτι για την υπόθεση.

“Δεν ξέρω εάν αυτό παίζει ρόλο ή όχι. Θα το δουν αυτό οι ειδικοί που το μελετούν” συμπλήρωσε η παρουσιάστρια της εκπομπής “Φως στο Τούνελ”.

Σημειώνεται ότι στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου βρέθηκαν και βιβλία του Πάνου Σόμπολου.

“Μία επιτομή του εγκλήματος έκανα με αυτά τα βιβλία, παρουσιάζοντας πώς κυμάνθηκε το έγκλημα στα 41μιση χρόνια που εγώ υπηρέτησα στον τομέα της δημοσιογραφίας, στο αστυνομικό ρεπορτάζ”, είπε ο δημοσιογράφος.

Όλα τα βιβλία του Πάνου Σόμπολου παρουσιάστηκαν στην Πάτρα. Όπως θυμάται ο ίδιος στην εκδήλωση της παρουσίασης υπήρχε πάρα πολύς κόσμος και “δεν αποκλείεται να ήταν η Ρούλα Πισπιρίγκου”.

Ερωτηθείς για τον τίτλο που θα έβαζε εάν έγραφε ένα βιβλίο για την ιστορία της Πάτρας, ο δημοσιογράφος απάντησε: “Το έγκλημα του αιώνα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ