Ρούλα Πισπιρίγκου: Το μυστήριο με την “χαμένη” ταυτότητα και την έκδοση νέας, 11 μέρες πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα

Ερωτήματα προκαλεί μια νέα πληροφορία που έρχεται στο φως της δημοσιότητας για την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η 33χρονη κατηγορούμενη φέρεται να προσήλθε στις 18 Ιανουαρίου στο Αστυνομικό Μέγαρο της Πάτρας, προκειμένου να εκδώσει νέα αστυνομική ταυτότητα, έχοντας προηγουμένως δηλώσει απώλεια. Σημειώνεται, ότι το γεγονός τοποθετείται χρονικά 11 ημέρες πριν τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας pelop.gr , μετέβη στο γραφείο έκδοσης ταυτοτήτων της Ασφάλειας Πατρών τη συγκεκριμένη ημέρα κατόπιν προκαθορισμένου ραντεβού. «Της είπαν να πάει τότε, ήταν προγραμματισμένο, δεν πήγε από μόνη της», αναφέρει μαρτυρία στην εφημερίδα “Πελοπόννησος”.

Ωστόσο η χαμένη ταυτότητα της Ρούλας Πισπιρίγκου εντοπίστηκε μετά τη σύλληψή της , κάτω από έναν καναπέ στο σπίτι όπου διέμενε στην Πάτρα, κατά τη διάρκεια της  έρευνας των αστυνομικών της Ασφάλειας. Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της έρευνας, κατασχέθηκαν αρκετά αντικείμενα, μεταξύ των οποίων 8 συσκευές κινητών τηλεφώνων και λάπτοπ.

Η συγκεκριμένη κίνηση της Ρούλας Πισπιρίγκου βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών.  Δύο πράγματα ερευνώνται: Όντως , είχε χάσει την ταυτότητά της; Και κυρίως, η έκδοση νέας ταυτότητας υποδηλώνει κάτι “πονηρό”, που σχετίζεται με τις αναζητήσεις φαρμακευτικών ουσιών στο διαδίκτυο;

Οι ύποπτες αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο

Όπως έχει προκύψει, από την άρση απορρήτου από τις 12 Ιανουαρίου μέχρι και τη σύλληψή της στις 30 Μαρτίου, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε κάνει 27 αναζητήσεις ιατροφαρμακευτικών προϊόντων. Όλες τις αναζητήσεις γίνονταν από email που αρχικά είχε δημιουργήσει ο Μάνος Δασκαλάκης, αλλά διαχειριζόταν η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με το MEGA, την περίοδο 12 – 16 Ιανουαρίου, που η 9χρονη ήταν καλά στην υγεία της, σύμφωνα με όλους τους γιατρούς, και βρισκόταν στο σπίτι της, η μητέρα της κάνει αναζητήσεις για ιατροφαρμακευτικές ουσίες. Όπως φαίνεται στην εικόνα αναζητεί «αναισθητικά φάρμακα». Είναι η ίδια χρονική περίοδος που όπως αποκαλύφθηκε από την εταιρεία που διαχειριζόταν τον βηματοδότη και τον απινιδωτή και τους γιατρούς του Ωνασείου, η Τζωρτζίνα παθαίνει βραδυκαρδίες και ενεργοποιείται για πολλές ώρες ο βηματοδότης της χωρίς να κανείς να έχει ειδοποιηθεί.

Στις 17 Ιανουαρίου, η μητέρα των τριών παιδιών προχωρά σε αναζητήσεις ενός εκδοτικού οίκου με βιβλία που σχετίζονται με αναισθησία. Σε αυτά τα εγχειρίδια που αναζήτησε υπάρχουν αναφορές σε χρήση κεταμίνης και τις παρενέργειές της αν υπάρξει υπερδοσολογία.
Αυτή η αναζήτηση έγινε την ημέρα που η Τζωρτζίνα έκανε τη μαγνητική τομογραφία και της είχε χορηγηθεί μια άλλη αναισθητική ουσία (χλωράλη). Ενώ της είχαν δοθεί εξηγήσεις από τους γιατρούς, η 33χρονη άρχισε να αναζητά βιβλία για αναισθητικές ουσίες, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται η κεταμίνη.

Σημειώνεται ότι δύο μέρες αργότερα, δηλαδή στις 19 Ιανουαρίου, η Τζωρτζίνα εμφανίζει νέο πρόβλημα υγείας και νοσηλεύεται στην Πάτρα.

Πλέον, αναζητείται τι είχε ψάξει η 33χρονη στις 26 Ιανουαρίου, όταν και ήρθε η διαφήμιση από τη Google για προϊόντα τύπου κεταμίνης και ουσίες σαν αυτήν. Δεν έχει γνωστοποιηθεί μέχρι τώρα τι είχε αναζητήσει λίγο νωρίτερα στο διαδίκτυο.

Στις 30 Μαρτίου, ημέρα σύλληψης της 33χρονης, υπάρχει η πρώτη και μοναδική μέχρι τώρα ευθεία αναζήτηση των όρων “κεταμίνη”, “κεταμίνη φαινοβαρβιτάλη” και “υδροχλωρική κεταμίνη”. Ωστόσο, εύλογα προκύπτει το ερώτημα γιατί αναζητά πάλι τον όρο “φαινοβαρβιτάλη”, ενώ ήδη έχουν γίνει συζητήσεις για την ουσία αυτή. Ενώ μεγαλύτερη αίσθηση προκαλεί η αναζήτηση του όρου “υδροχλωρική κεταμίνη”, καθώς κανείς δεν έχει κάνει αναφορά σε αυτό…

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ