Ρούλα Πισπιρίγκου: Στην ανακρίτρια σήμερα οι ιατροδικαστές για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Το κατώφλι της ανακρίτριας περνούν σήμερα οι δύο ιατροδικαστές που ανέλαβαν το δύσκολο έργο να ρίξουν «φως» στους θανάτους της 3,5 ετών Μαλένας το 2019 και της 6 μηνών Ίριδας το 2021 με κατηγορούμενη την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Για την υπόθεση των δολοφονιών των δύο μικρότερων παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου θα καταθέσουν σήμερα ενώπιον της 35ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών Ευγενίας Τζωρτζάτου οι δυο ιατροδικαστές – πραγματογνώμονες που συνέταξαν τη νέα ιατροδικαστική έκθεση-πόρισμα, η οποία κατέληγε ότι και στις δύο περιπτώσεις ο μηχανισμός θανάτου ήταν ασφυκτικός. Άλλωστε σε αυτό το πόρισμα στηρίχτηκαν οι εισαγγελικές αρχές προκειμένου να ασκήσουν ποινική δίωξη σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κατά συρροή.

Πρώτος θα καταθέσει στις 10 το πρωί ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Νίκος Καρακούκης και στη συνέχεια στις 13:00 ο συνάδελφος του, Νίκος Καλόγρηας.

Εκτιμάται ότι στα τέλη Σεπτεμβρίου θα καταθέσει η Ρούλα Πισπιρίγκου με συνήγορο τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος αμφισβητεί το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρηα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ