Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο εκνευρισμός της όταν είχε μάθει ότι θα γίνει έρευνα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Αίσθηση προκαλεί η αντίδραση που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν έμαθε από τηλεοπτική εκπομπή ότι υπάρχει εισαγγελική παρέμβαση και θα γίνει έρευνα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Η συνομιλία μεταξύ της 33χρονης μάνας και της δημοσιογράφου της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου T-live Πόπης Παπαδοπούλου που έγινε στις 9 Φεβρουαρίου, είναι αποκαλυπτική. Χαρακτηριστικός δε ήταν ο εκνευρισμός της όταν έμαθε ότι δίνεται ιδιαίτερο βάρος στις τοξικολογικές εξετάσεις του 9χρονου παιδιού της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, που έφυγε από τη ζωή στα τέλη Ιανουαρίου.

“Από ποιον την έχετε την ενημέρωση; Ποιος εισαγγελέας; Το όνομά του; Να δει τι ο εισαγγελέας; Ποιος εισαγγελέας σας τα είπε εσάς αυτά;” ήταν η πρώτη αντίδρασή της, ενώ όταν η δημοσιογράφος τόλμησε να αναφέρει τη λέξη “αμέλεια”, η Ρούλα Πισπιρίγκου έγινε έξαλλη.

“Α, υπάρχει αμέλεια ε; Το όνομα του εισαγγελέα;” είπε.

“Ίσα ίσα είναι για καλό, για να φωτιστούν τα αίτια θανάτου. Θέλετε κι εσείς να μάθετε” της εξήγησε η δημοσιογράφος.

“Δεν είναι λογικό; Αλλά το να βγαίνει ένας γιατρός και να λέει ό,τι του κατεβαίνει στο κεφάλι, ό,τι να ‘ναι. Μίλησαν για γονιδιακά, που τα γονιδιακά θα τελειώσουν τον Μάιο, έχουν μιλήσει για τον απινιδωτή. Ο απινιδωτής δεν δούλεψε ποτέ. Αυτό είναι λάθος δικό τους. Δεν είναι δικό μου” σημείωσε η 33χρονη.

“Έχει γίνει το θέμα… Να μην σας πω τώρα τι έχει γίνει το θέμα. Έχει πάρει άλλη διάσταση, έχει πάρει άλλη διάσταση. Μπορεί ο κόσμος να σκοτώνει τα παιδιά του, μπορεί να σκοτώνει κόσμο, να βιάζει, να κάνει ό,τι θέλει αλλά εμείς δεν είμαστε από αυτούς. Και ο κάθε εισαγγελέας και ο καθένας που φιλοξενείτε αφήνει αυτές τις υπόνοιες. Δεν αφήνετε το παιδί μου να ηρεμήσει αρχικά. Και δεύτερον εμάς. Έχουμε ακούσει ό,τι υπάρχει. Άμα είστε τόσο σίγουροι για κάτι. Ή ο εισαγγελέας, ή οι θεράποντες, ας πάνε στη δικαιοσύνη να τα βρούνε. Αλλά όχι με εικασίες” είπε και συνέχισε εμφανώς εκνευρισμένη:

“Θα μιλήσουμε, αλλά όταν έχουμε τα αποτελέσματα! Το να βγαίνει τώρα ο ιατροδικαστής και να λέει ότι δίνουμε βάρος στις τοξικολογικές, σε ένα 9χρονο παιδί ΑΜΕΑ. Τι μπορεί να έχει αυτό το παιδί; Ναρκωτικά; Ή αλκοόλ;”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ