Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν βρίσκω να έχω κάνει κάτι κακό στα παιδιά – Ανεξήγητη η στάση του Μάνου

Ακόμη μία συνέντευξη παραχώρησε η Ρούλα Πισπιρίγκου, μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας. Η μάνα των τριών παιδιών στην Πάτρα, που έχασαν αιφνίδια τη ζωή τους μέσα σε διάστημα μικρότερο των τριών ετών, υποστηρίζει ότι είναι άδικο να την κατηγορούν για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, επισημαίνει ότι προσπαθεί να βρει στοιχεία ώστε να βγει η αλήθεια στο φως και σχολιάζει την αλλαγή στάσης του Μάνου Δασκαλάκη, του εν διαστάσει συζύγου της. 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο Star λέγοντας πως “οι σκέψεις μου είναι πάντα στα παιδιά μου” και ότι είναι άδικο να βρίσκεται μέσα στη φυλακή. “Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι από εκείνη την ημέρα θα γίνεται όλο αυτό το πράγμα, να με κατηγορούν για τον θάνατό της, τον θάνατο της Ιριδούλας. Δεν αντέχεται”, τόνισε η 33χρονη, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

“Έχω μείνει τώρα μόνη μου εδώ κι έχω βάλει τον εαυτό μου σε μια σειρά. Οι σκέψεις μου, όλα τα λάθη που έχω κάνει, δεν βρίσκω κάτι να έχω κάνει κακό στα παιδιά. Έστω μια αφορμή, έστω. Προσπαθώ να σκεφτώ να κατηγορήσω τον εαυτό μου, σε κάτι και δεν βρίσκω. Θα μου πεις, κανένας δεν θα έβρισκε”, συνέχισε, εκφράζοντας το παράπονό της για τον τρόπο που μιλάνε για εκείνη άνθρωποι, που όπως λέει δεν την γνωρίζουν. “Το θέμα είναι ότι με παρουσιάζουν έναν άνθρωπο και μιλάνε άτομα τα οποία δεν με γνωρίζουν. Μιλάνε και με παρουσιάζουν σαν τέρας και δεν είμαι αυτή”, είπε.

Αποκάλυψε ακόμα πως δίπλα της βρίσκεται ένα πρόσωπο που τη στηρίζει ψυχολογικά και όχι ερωτικά, χωρίς όμως να αποκαλύψει ποιο είναι αυτό.

Σε ερώτηση για το τι θα κάνει αν αποδειχθεί ότι και οι θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας είναι εγκληματικές ενέργειες, η Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε: “Θεωρώ και πιστεύω μέσα μου ότι δε θα αποδειχθεί κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει. Από εμένα δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, από κανέναν δηλαδή. Δεν μου περνάει καν από το μυαλό. Και να ξεκαθαρίσω και κάτι: εμείς πήραμε μια ιατροδικαστική, εμείς δεν κάναμε επίθεση, ούτε στον κ. Αγαπητό, κάναμε κατά παντός υπευθύνου και ο λόγος ήταν να μας πει οποιοσδήποτε ήταν υπεύθυνος από πού προέκυψε η ηπατική ανεπάρκεια. Φάρμακο; Δεν ξέρω. Καρδιολογικό; Αυτή την απάντηση ψάχναμε. Δεν κατηγορήσαμε κανέναν ευθέως ποτέ”.

“Μετά λένε για το πανάκι. Μα θα πήγαινα εγώ η ίδια να δώσω το πανάκι; Αν είχα κάνει κάτι με το ίδιο το πανάκι ή με κάθε άλλο τρόπο; Αυτά τα πράγματα είναι εξωφρενικά… Έχει γίνει η ζωή μου με τον Μάνο σίριαλ”, είπε στη συνέχεια και διέψευσε τα περί πρόκλησης επεισοδίου σε καφετέρια.

Τι λέει για την αλλαγή στάσης του Μάνου Δασκαλάκη – “Περίμενα κάτι παραπάνω”

Σχετικά με τη στάση που κρατά, πλέον, ο Μάνος Δασκαλάκης μετά την προφυλάκισή της για τη δολοφονία της κόρης τους, Τζωρτζίνας, η 33χρονη σχολίασε: “Ο Μάνος μπορεί… δεν έχω επικοινωνία. Εγώ είχα τρία τηλεφωνήματα όλα κι όλα και μετά είχε κόψει την επικοινωνία. Δεν μπορώ να ξέρω πώς σκέφτεται ο Μάνος. Αν η μάνα των παιδιών του είχε σκοτώσει τα παιδιά του ή έστω το ένα από τα τρία και αυτός το έχει πάρει τόσο χαλαρά και τόσο ωραία, τι να πω… Εγώ θα αντιδρούσα αλλιώς. Εγώ έκανα κάποιες προσπάθειες, οι οποίες ήταν άκαρπες. Να πει εμένα, της ίδιας δηλαδή, ότι ναι Ρούλα το έχεις κάνει, έχω αυτή την απόδειξη. Δεν έχω εγώ απόδειξη καλά καλά στα χέρια μου. Η στάση του είναι ανεξήγητη”.

Ερωτηθείσα πώς σχολιάζει τα θετικά λόγια του εν διαστάσει συζύγου της σχετικά με τον ρόλο της ως μητέρα, τόνισε: “Είπε την αλήθεια, δεν μπορούσε να πει ψέματα σε κάτι. Θα ήταν ανέντιμο να πει ψέματα, ειδικά εκεί”.

Η ίδια δεν παρέλειψε, πάντως, να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για τη στάση που κρατά ο Μάνος Δασκαλάκης. “Ε, εντάξει, προφανώς και περίμενα κάτι παραπάνω, γιατί με τον Μάνο ήμουν 9 χρόνια, είχαμε μία οικογένεια και τρία παιδιά μαζί. Το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να μου πει ένα ‘γιατί’ εμένα. Όχι δημόσια και να τα βλέπω από την τηλεόραση και να μου τα μεταφέρουν. Εμένα της ίδιας, να μου πει ‘γιατί, γιατί τα παιδιά μας’ αφού το θεωρεί δεδομένο. Έχω πέσει από τα σύννεφα με τις συμπεριφορές πολλών ανθρώπων. Γινόταν έρευνα και τότε όλα καλά, τηλεφωνήματα και όλα αυτά και τώρα απλά σιωπή, χωρίς να ακούσουν τη δική μου την πλευρά. Θεωρώ πάρα πολύ άδικο αυτό το πράγμα” και εξήγησε ότι μιλά για πολλούς “συγγενείς… και από την πλευρά του Μάνου”.

“Περιμένω την αλήθεια, έστω και αργά, την δικαιούνται, όχι εγώ, τα παιδιά μας”, λέει στη συνέχεια.

Ψάχνω όλη μέρα και όλη νύχτα απεγνωσμένα να βρω ένα στοιχείο να δείξει ότι δεν είμαι…

Σε ερώτηση τι απαντά σε όσους αναρωτιούνται πώς μπορεί να κοιμάται ήσυχη το βράδυ, ενώ κατηγορείται από τις ανακριτικές αρχές για τη δολοφονία της κόρης της, η Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε: “Πρώτα απ’ όλα κανείς δεν γνωρίζει την ψυχολογία τη δική μου και πώς νιώθω εγώ. Πρώτα απ’ όλα, δεν κοιμάμαι καλά τα βράδια, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Ψάχνω όλη μέρα και όλη νύχτα απεγνωσμένα να βρω ένα στοιχείο να δείξει ότι δεν είμαι… γιατί δεν είμαι εγώ και το Πάσχα που έρχεται, ειλικρινά, παρακαλάω κάθε βράδυ να φωτίσει αυτόν έστω που γνωρίζει το οτιδήποτε να πάει να το πει. Γιατί κατηγορούμαι άδικα”.

Δείτε το πρώτο μέρος της συνέντευξης:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ